Τρεις Εκκλησιές: Η αδιανόητη απάντηση ασυνείδητου οδηγού που… βάζει σε κίνδυνο ζωές

Περίεργα
Τρεις Εκκλησιές: Η αδιανόητη απάντηση ασυνείδητου οδηγού που… βάζει σε κίνδυνο ζωές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικίνδυνος και… προκλητικός οδηγός, παρκάρει - μονίμως - πάνω σε απότομη στροφή

Όχι μόνο παρανομεί, όχι μόνο δε συμμορφώνεται, αλλά είναι και προκλητικός!

Ο λόγος για έναν κάτοικο των Τριών Εκκλησιών, ο οποίος βρήκε ως μόνιμη θέση στάθμευσης τη… στροφή στη μέση του δρόμου.

Οι φωτογραφίες που απέστειλε στο neakriti.gr η αγανακτισμένη κάτοικος της περιοχής, κ. Μαρία Κιρκίνη, είναι χαρακτηριστικές.

Ήταν που ήταν απότομη η στροφή…

Ο ασυνείδητος οδηγός, όπως σχολιάζει η κ. Κιρκίνη, επί 3 ολόκληρα χρόνια, παρκάρει μονίμως το αυτοκίνητό του πάνω στη διασταύρωση κεντρικού δρόμου, με παράδρομο που οδηγεί στις παραλίες της περιοχής.

Πρόκειται για δύο δρόμους, πάνω σε μία εξαιρετικά απότομη στροφή, οι οποίοι, ούτως ή άλλως, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, καθότι, η ορατότητα στο σημείο είναι περιορισμένη, ο παράδρομος αποτελεί δρόμο στενό, που δεν έχει υποστεί ασφαλτόστρωση, ενώ δεν υπάρχει σήμανση ή διαγράμμιση στο οδόστρωμα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το σταθμευμένο όχημα περιορίζει - ακόμη περισσότερο - την ορατότητα των διερχομένων οδηγών, με την κατάσταση να είναι ακόμη δυσκολότερη κατά τις νυχτερινές ώρες, καθώς, το συγκεκριμένο σημείο, δεν φωτίζεται επαρκώς.

Φοβούνται για τις ζωές τους!

Και όλα αυτά, με τον παράδρομο να βρίσκεται - κυριολεκτικά - στο χείλος του γκρεμού!

Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε η κ. Κιρκίνη, «Προσωπικά, έχω κινδυνεύσει, να “γκρεμιστώ” τουλάχιστον, 3 φορές. Μάλιστα, μία φορά, έχασα τον έλεγχο του οχήματός μου - εξαιτίας του σταθμευμένου αυτοκινήτου - με αποτέλεσμα, η μία ρόδα να βρίσκεται… στον αέρα! Δεν μπορούσαν να μετακινήσω το όχημά μου πίσω ή μπροστά και χρειάστηκα βοήθεια για να καταφέρω να φύγω».

Και όλα αυτά, σε μια περιοχή της Κρήτης, στα Αστερούσια Όρη, που εκτός από εκατοντάδες Κρητικούς, την επισκέπτονται και εκατοντάδες τουρίστες που - πιθανώς - να μην είναι εξοικειωμένοι με τους απόκρημνους δρόμους της χώρας μας.

Όπως σχολιάζει η κ. Κιρκίνη «Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο, μία αρκετά δύσκολη στροφή, όπου πολύ φοβάμαι πως - αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση - αργά ή γρήγορα, θα θρηνήσουμε θύματα.»

Και η αδιανόητη απάντησή του…

Βέβαια, αν κάποιος αναρωτιέται γιατί οι κάτοικοι δεν καλούν την Τροχαία, ή γιατί δεν έχουν κάνει κάποια σύσταση στον εν λόγω κύριο, η κ. Κιρκίνη απαντά: «Σαν κάτοικοι των Τριών Εκκλησιών του έχουμε κάνει συστάσεις, πολλάκις, για να πάρουμε την απάντηση… “Έχω λεφτά και πληρώνω και δόντια και γλιτώνω”. Μόλις χτες ήρθε - για άλλη μια φορά - η αστυνομία, μας ενημέρωσαν πως μέχρι το βράδυ το αυτοκίνητο θα απομακρυνθεί, ωστόσο είναι ακόμη εδώ… Μάλιστα, του έκοψαν και κλήση, αλλά, πάλι, θα τη “σβήσει”…».

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του οχήματος

Μετά το neakriti.gr επικοινώνησε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας στον οποίο και ανήκει το εν λόγω αυτοκίνητο, υποστηρίζοντας κατηγορηματικά ότι ουδέποτε είπε τα συγκεκριμένα λόγια στην κ. Κυρκίνη και προσθέτοντας ότι: «Ουδέποτε ήρθα σε αντιπαράθεση με την εν λόγω κυρία, δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε καλημέρα, ούτε έχουμε έρθει σε λεκτική αντιπαράθεση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News