Όταν ο «Ντάνος» συνάντησε το Ντάνο!

Life
Όταν ο «Ντάνος» συνάντησε το Ντάνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία έκπληξη περίμενε τον αγαπημένο του τηλεοπτικού κοινού νικητή του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο

Η συνάντηση αυτή έξω από τα πλατό της ΚΡΗΤΗ TV ήταν μια έκπληξη για τον αγαπημένο του τηλεοπτικού κοινού νικητή του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο που συνάντησε το γνωστό αδεσποτάκι της ΒΙΠΕ Ηρακλείου!

Ο «Ντάνος» συνάντησε το Ντάνο, ένα αδεσποτάκι που έχει αποδειχτεί κι εκείνο μεγάλος μαχητής της ζωής.

Ο γλυκός γκριφονάκος ζει εδώ και αρκετά χρόνια στους αφιλόξενους δρόμους της Βιομηχανικής Περιοχής όπου έχει καταφέρει να επιβιώσει κάτω από άκρως αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες.

Πριν από λίγους μήνες έπεσε θύμα ασυνείδητου που τον χτύπησε με αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο δρόμο.

Σώθηκε χάρη στη βοήθεια των στελεχών της ΚΡΗΤΗ TV που τον βρήκαν την επόμενη μέρα σε τραγική κατάσταση.

Ξεπέρασε την περιπέτεια του όμως έχασε την όραση από το ένα του μάτι και αυτό βάζει καθημερινά τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το γλυκό αδεσποτάκι που εξακολουθεί να ζει στο δρόμο, καλωσορίζει καθημερινά τους εργαζόμενους του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV και τους επισκέπτες, όπως το Γιώργο Αγγελόπουλο τον οποίο έσπευσε σήμερα να καλωσορίσει, χωρίς ο αγαπημένος «Ντάνος» του τηλεοπτικού Survivor να γνωρίζει την ιστορία του αδεσποτάκου.

Ο γκριφονάκος βαπτίστηκε Ντάνος την εποχή που το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης έσπαγε τα κοντέρ της τηλεθέασης για το χατίρι του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπως τον πληροφόρησαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου. 

Ο Ντάνος φωτογραφήθηκε με το «συνονόματό» του και ευχήθηκε να βρει γρήγορα την οικογένεια που του αξίζει, ώστε να μην κινδυνεύει, εισπράττοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του αδεσποτάκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News