Παρελθόν... το νεκρό σκυλί σε μίνι χωματερή στην Κορώνη Μαγαρά

Ηράκλειο
Παρελθόν... το νεκρό σκυλί σε μίνι χωματερή στην Κορώνη Μαγαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ασυνειδησία στο «φουλ» . Μαζί με τα κάθε λογής σκουπίδια και ένα νεκρό ζώο

H εικόνα των προηγούμενων 24ώρων με το άψυχο ζώο και την αυτοσχέδιά χωματερή στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στο ρέμα, προκάλεσε ποικίλα συναισθήματα κυρίως οργής, αηδίας και αγανάκτηση.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του neakriti.gr  και αποτυπώθηκαν και από την κάμερά της ΚΡΗΤΗ TV ήταν άκρως αποκαλυπτικές με την δυσοσμία να πρωταγωνιστεί.

Σε μία περιοχή του ρέματος ασυνείδητοι μαζί με σορούς από μπάζα, στην μίνι αυτοσχέδια χωματερή που δημιούργησαν, αποφάσισαν να αφήσουν και το κουφάρι ενός σκύλου σκεπάζοντας το μάλιστα με στρώμα.

Ωστόσο την ίδια ώρα, φαίνεται ότι η ευσυνειδησία αποδείχτηκε «ανώτερη» της ασυνειδησίας» και μετά από λίγα 24ώρα, το συγκεκριμένο σημείο δεν θύμιζε σε τίποτα τις απαράδεκτες εικόνες προηγούμενων ημερών .

Το σημείο καθαρίστηκε, δίνοντας έτσι και ένα τέλος στον κίνδυνο που ελλόχευε λόγω σκουπιδιών για την δημόσια υγεία, αλλά και εφιάλτη των κουνουπιών.  

Αλήθεια, πόσο ασυνείδητοι μπορεί να είναι ορισμένοι;

Οι λέξεις,  φιλότιμο, ευσυνειδησία, σεβασμός προς το περιβάλλον, αγαπώ τον τόπο μου  μάλλον πώς πρέπει να είναι «άγνωστες» για ορισμένους. 

Το πριν... στην Κορώνη Μαγαρά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News