Viral η ατάκα του Μητσοτάκη σε κουρείο στην Κρήτη

Περίεργα
Viral η ατάκα του Μητσοτάκη σε κουρείο στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν πιστεύω να τα παίρνετε ΣΥΡΙΖΑ»

Viral έχει γίνει το βίντεο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από το Ρέθυμνο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου και συνομίλησε με πολίτες, ανταλλάζοντας απόψεις.

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στα γεμάτα από κόσμο σοκάκια του Ρεθύμνου, κοντοστάθηκε στην είσοδο ενός κουρείου στο οποίο βρίσκονταν αρκετοί νεαροί που κουρευόντουσαν.

Απευθυνόμενος, λοιπόν, στους υπαλλήλους που κρατούσαν τα ψαλίδια και τις μηχανές στα χέρια τους, τους είπε την εξής ατάκα που τους έκανε όλους να χαμογελάσουν: «Δεν πιστεύω να τα παίρνετε ΣΥΡΙΖΑ».

Οι τουρίστες, ο γάμος και η ευχή

Πάντως αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό που χαλάρωσε τους ρυθμούς της χθεσινής περιοδείας. Στην Κρήτη υπάρχουν χιλιάδες τουρίστες αυτήν την εποχή και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχανε την ευκαιρία να μιλά μαζί τους, καθώς κοιτούσαν απορημένοι τις κάμερες και το πλήθος που τον ακολουθούσε. Στην πλατεία του Ρεθύμνου, σε ένα μεγάλο τραπέζι, μια παρέα Αγγλων γιόρταζαν το γάμο δύο φίλων τους που αποφάσισαν να παντρευτούν στην Κρήτη. Μόλις τον είδαν τον φώναξαν στην παρέα τους, εκείνος τους πλησίασε, τους ευχήθηκε κάθε καλό, και οι Αγγλοι όχι μόνο τον κέρασαν τσικουδιά, αλλά του έδειξαν και τις γνώσεις τους στα ελληνικά. «Stin igia sou, and we wish you become prime minister» του είπε o κουμπάρος του γαμπρού.

Υπενθυμίζεται ότι η περιοδεία του στην Κρήτη ολοκληρώνεται σήμερα με ανοιχτή συγκέντρωση στα Χανιά, η οποία θα περιλαμβάνει και ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Λιμάνι Χανίων, στις 7:30 το απόγευμα.

(Με πληροφορίες από protothema.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News