default-image

Ηράκλειο: Άντρας πήγε για εξέταση αίματος και βγήκε... έγκυος

Περίεργα
Ηράκλειο: Άντρας πήγε για εξέταση αίματος και βγήκε... έγκυος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα... μπέρδεμα στις εξετάσεις, προβλημάτισε τον κύριο που περίμενε τα αποτελέσματα - Τι απαντά το νοσοκομείο

Κι όμως, συμβαίνουν κι αυτά…

Γίνεται να πας για μία απλή εξέταση αίματος και να σε βγάλουν έγκυο; Ενώ μάλιστα είσαι άντρας; Κι όμως γίνεται και συνέβη σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη Γ.Π. που επικοινώνησε με το neakriti.gr, πήγε στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να κάνει μία εξέταση αίματος. Περιμένοντας τα αποτελέσματα, είδε και άκουσε κάτι που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ να ακούσει.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο κύριος, πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και ο γιατρός τον ενημέρωσε για τα… χαρμόσυνα νέα! Δηλαδή ότι είναι έγκυος και ότι η εξέτασή του είναι καλή, είναι φυσιολογική.

«Για μία εξέταση αίματος πήγα και με βγάλανε έγκυο; Πως γίνεται αυτό; Πήγα προχτές και έκανα την εξέταση που μου έγραψε ο καρδιολόγος» λέει ο άνθρωπος που δεν πίστευε ούτε στα μάτια του ούτε στα αυτιά του.

Η απάντηση του νοσοκομείου για το περιστατικό 

«Σε απάντηση ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων με τίτλο «Άντρας πήγε για εξέταση αίματος και βγήκε… έγκυος», μετά από διερεύνηση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το αρμόδιο εργαστήριο του νοσοκομείου προκύπτει ότι:

Η συγκεκριμένη αναφορά είναι αποτέλεσμα παρερμηνείας των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι στην πρώτη στήλη, ενώ στην διπλανή στήλη αναφέρονται τα φυσιολογικά επίπεδα για άνδρες και γυναίκες, καθώς και αυτά σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα πρέπει να ερμηνεύονται μόνο από ιατρούς.

Για τη διευκόλυνση των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν και ηλεκτρονικά τα εργαστηριακά τους αποτελέσματα, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής (e apotelesmata) της ιστοσελίδας του νοσοκομείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News