Παραλίγο... καβγάς σε καφενείο για τις δίμηνες προσλήψεις

Ηράκλειο
Παραλίγο... καβγάς σε καφενείο για τις δίμηνες προσλήψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηράκλειο: Τι ήταν αυτό που «άναψε» τα αίματα ανάμεσα στους θαμώνες του καφενείου;

Μόνο στα χέρια που δεν ήρθαν δεύτερη μέρα του Πάσχα, σε καφενείο της Αλικαρνασσού, όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις νέες προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις στην καθαριότητα, που πριν λίγες μέρες έγιναν γνωστές.

Κοντά στα 62 άτομα αφορούν οι συγκεκριμένες προσλήψεις, αλλά ο καβγάς στο καφενείο της Αλικαρνασσού δεν ήταν τόσο για το «προεκλογικό άρωμα ρουσφετιού»... στο κάτω-κάτω οι θαμώνες που τα συζητούσαν φάνηκε να αντιλαμβάνονται ότι όλα είναι μέσα στο «παιχνίδι» για τις εκλογές.

Αυτό όμως που άναψε τα αίματα και παραλίγο να έχουμε χειροδικίες ήταν η ατάκα ενός αψίκορου, πως από τις 62 προσλήψεις οι 40 αφορούσαν σε Ρομά, λες και οι τελευταίοι δεν έχουν το ίδιο δικαίωμα ακόμη και σε ένα προεκλογικό ρουσφέτι, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που δεν το διαπραγματεύονταν ότι θα έπρεπε να έχουν προσληφθεί στις δίμηνες συμβάσεις πολλοί περισσότεροι «μπαλαμοί»...

Κι όταν κάποιος έριξε την ατάκα «γιατί δεν το ξέραμε ότι για τους Ρομά υπάρχει όριο στην ποσόστωση προσλήψεων...», έγινε ο κακός χαμός!

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News