default-image

Γιατί έμειναν χωρίς τηλέφωνα Περιφέρεια και Δικαστήρια;

Ηράκλειο
Γιατί έμειναν χωρίς τηλέφωνα Περιφέρεια και Δικαστήρια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο κτήρια με σημαντικό ρόλο και εν μέσω προεκλογικής περιόδου, δεν έχουν σταθερά τηλέφωνα

Χωρίς τηλέφωνα έχουν μείνει από η Περιφέρεια Κρήτης και τα Δικαστήρια, τα δύο κεντρικά κτήρια στην πόλη του Ηρακλείου που αποτελούν μέρος του συγκροτήματος των πάλαι ποτέ βενετσιάνικων στρατώνων Αγίου Γεωργίου.

Από τη Μ.Τρίτη τα δύο κτήρια, και δη σε εκλογική περίοδο, δεν έχουν σταθερά τηλέφωνα. Τα σταθερά τηλέφωνα των υπηρεσιών αποτελούν την επίσημη επικοινωνία από και προς τις υπηρεσίες και σε επικοινωνία με τους πολίτες! Όταν οι πολίτες τηλεφωνούν για παράδειγμα στην Περιφέρεια σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη» τα τηλέφωνα μοιάζουν κατειλημμένα… Το ίδιο και στα Δικαστήρια!

Τι σκέφτεται κάποιος; «Δημόσιο και δημόσιοι υπάλληλοι: μιλούν αδιάκοπα ή τα έχουν κατεβάσει»! Κι όμως, κάποιες φορές η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Πληροφορίες, ανέφεραν ότι η βλάβη είναι κάποιο πρόβλημα στα δίκτυα του ΟΤΕ (ίνες, καλώδια, πείτε το όπως θέλετε, λίγη σημασία έχει)... Που προκλήθηκε πώς λέτε; Στη διάρκεια των εργασιών ανάπλασης της Δικαιοσύνης και σύνδεσης με την πλατεία Δασκαλογιάννη! Δηλαδή από το έργο του Δήμου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News