Ξηλώνουν τις «καβάντζες» από τους δρόμους του Ηρακλείου

Περίεργα
Ξηλώνουν τις «καβάντζες» από τους δρόμους του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιπολία πραγματοποίησε κλιμάκιο αποτελούμενο από δημοτικούς αστυνομικούς, άνδρες του τμήματος Τροχαίας, αλλά και ανθρώπους από τη Διεύθυνση Καθαριότητας, σε δρόμους της πόλης

Τα επικίνδυνα, αντιαισθητικά και πάντα ενοχλητικά εμπόδια που επιστρατεύουν κάποιοι για να γκαβαντζώσουν... μια θέση παρκινγκ απομάκρυνε χθες μικτό κλιμάκιο από τους δρόμους του Ηρακλείου.

Το κλιμάκιο αποτελείτο από δημοτικούς αστυνομικούς, άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου, καθώς και της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Το κλιμάκιο πραγματοποίησε αρχικά περιπολία-έλεγχο για την απομάκρυνση εμποδίων που έχουν τοποθετηθεί χωρίς την απαιτούμενη άδεια επί του οδοστρώματος και, όπως τονίστηκε, ενδεικτικά οι περιοχές που ελέγχθηκαν είναι τα Καμίνια, η Θέρισος και το Ατσαλένιο.

Απομακρύνθηκαν συνολικά 20 αντικείμενα (σταντ, καφάσια, ρόδες, καρέκλες, ξύλα, πέτρες, κουβάδες κ.ά.), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για τη συγκεκριμένη παράβαση, σύμφωνα με το άρθρο 48 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), το πρόστιμο είναι 200 ευρώ (άρθ. 48 του ΚΟΚ). Ελπίζουμε μόνο οι έλεγχοι να συνεχιστούν...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News