Εκλογές με τα μάτια δημοσιογράφων

Περίεργα
Εκλογές με τα μάτια δημοσιογράφων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παλιά «φρουρά» του Ηρακλείου στην «ΚΡΗΤΗ TV»

Εκλογικές μάχες από το παρελθόν με φόντο τον Δήμο Ηρακλείου θυμήθηκαν τέσσερις κορυφαίοι δημοσιογράφοι του νησιού, που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή “Ώρα Αιχμής” της “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Μάνο Δασκαλάκη το βράδυ της Δευτέρας.

Οι Νίκος Ψιλάκης, Γιώργος Σαχίνης, Γιώργος Λαγουβάρδος και Μανόλης Αργυράκης μίλησαν για το χθες αλλά κυρίως αναφέρθηκαν στο αύριο του Ηρακλείου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αναμέτρηση-θρίλερ του Κώστα Ασλάνη και του Μανόλη Παπαστεφανάκη τον Οκτώβριο του 1998, που επικράτησε ο πρώτος με μόλις 26 ψήφους επιπλέον τις οποίες κέρδισε από το εκλογικό τμήμα του Σκαλανίου.

Παράλληλα, στη διάρκεια της εκπομπής “Ώρα Αιχμής” έγινε αναφορά στην εκλογική μάχη ανάμεσα στον Ανδρέα Καλοκαιρινό και τον Μανόλη Καρέλλη, με τους δημοσιογράφους να θυμούνται τις διεργασίες αλλά και το παρασκήνιο της εποχής, ενώ ξεχωριστή ενότητα αποτέλεσε η αναφορά στο ιστορικό debate που έγινε στο κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης” στην Όαση το 1986, με δημοσιογράφους και πολίτες να θέτουν ερωτήματα στους τότε υποψήφιους δημάρχους.

Οι δημοσιογράφοι που φιλοξενήθηκαν στην “ΚΡΗΤΗ TV” είναι δημοσιογράφοι που υπηρέτησαν από διαφορετικά Μέσα ο καθένας, και κανένας τους δεν είχε να πει ή να καταγγείλει συστήματα που βγάζουν δημάρχους όπως αρέσκονται να λένε οι υποψήφιοι πριν, αλλά και μετά τις εκλογές!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News