Νέα Αλικαρνασσός: Αμέτρητα σκουπίδια και στο βάθος... θάλασσα

Περίεργα
Νέα Αλικαρνασσός: Αμέτρητα σκουπίδια και στο βάθος... θάλασσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτογραφίες από μπάζα και σκουπίδια στο παραλιακό μέτωπο

Ένα σημείο του Ηρακλείου το οποίο θα μπορούσε να είναι ιδανικό για ατελείωτες βόλτες μία ηλιόλουστη μέρα, έχει μετατραπεί σε μία… αυτοσχέδια χωματερή.

Πρόκειται για το παραλιακό μέτωπο της Νέας Αλικαρνασσού που όχι μόνο δεν είναι καθαρό, αλλά τα σκουπίδια έχουν «πλημμυρίσει» το μέρος και οι εικόνες είναι θλιβερές.

Πρόκειται για φωτογραφίες που δημοσιεύσει η κ. Μαραβελάκη στη σελίδα του Facebook «Ζωόφιλη Δράση» και τα συναισθήματα που προκαλούν είναι πολλά και αρνητικά: οργή, θυμός, αγανάκτηση, στεναχώρια που έχουμε ένα όμορφο σημείο μέσα στην πόλη και δεν το προσέχουμε.

Όπως γράφει η ίδια στην ανάρτησή της «το παραλιακό μέτωπο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο είναι ένας ατελείωτος σκουπιδότοπος μήκους ενός χιλιομέτρου και πλάτους από 20 ή και περισσότερων μέτρων.

Είναι το μέρος που όλοι οι “έξυπνοι” κάτοικοι της πόλης πετάνε τα παλιά μεγάλα αντικείμενα, αλλά και τα μπάζα τους. Το παραλιακό μέτωπο θα ήταν το πάρκο που πολλοί από εμάς θα απολαμβάναμε τη βόλτα μας, σε ένα φυσικό τοπίο, εξαιρετικό, με απόκρυμνα βράχια, τη θάλασσα και τη Ντία στο βάθος».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News