«Καμαρώστε παρκάρισμα» στη Λεωφόρο Ιωνίας

Περίεργα
«Καμαρώστε παρκάρισμα» στη Λεωφόρο Ιωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη ένα περιστατικό παράνομης στάθμευσης στους δρόμους του Ηρακλείου

Τα «λέει» όλα το σχόλιο του αναγνώστη του neakriti.gr, ο οποίος αναφέρει: «Καμαρώστε παρκάρισμα. Έπρεπε να αφήσω πάνω του τα σκουπίδια αλλά έχε χάρη.»

Το εν λόγω περιστατικό καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό του αναγνώστη, το απόγευμα της Τρίτης, επί της Λεωφόρου Ιωνίας, στη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για μία πολυσύχναστη - αν και στενή - Λεωφόρο, από την οποία διέρχονται, καθημερινά, λεωφορεία και άλλα μεγάλα οχήματα, τα οποία, πολύ συχνά, βρίσκονται «εγκλωβισμένα» εξαιτίας των παρανόμων σταθμεύσεων, των διπλοπαρκαρισμάτων, αλλά και σταθμεύσεων όπως αυτή τη φωτογραφίας, καθώς, οι κάδοι, οι οποίοι βρίσκονται στο οδόστρωμα, ήδη καταλαμβάνουν μέρος του, με την κατάσταση να γίνεται ακόμη δυσκολότερη με το παρκαρισμένο όχημα μπροστά τους.

Για να μη σχολιάσουμε το ζήτημα της προσέγγισης στους κάδους απορριμμάτων, καθώς, όπως είναι εμφανές, η προσέγγιση είναι εφικτή μόνο από το πεζοδρόμιο.

Και μπορεί το εν λόγω περιστατικό να καταγράφηκε το απόγευμα, ώρα, δηλαδή, που σπανίως πραγματοποιείται η αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη του Ηρακλείου, ωστόσο, ας σκεφτούμε πόσο εύκολο (;) θα ήταν για τους εργαζομένους στην καθαριότητα να «μαζέψουν» τα σκουπίδια από τους συγκεκριμένους κάδους.

Γιατί, γενικά, καλό θα ήταν να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας σε αυτή την πόλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News