Άραγε πώς «ξεκλειδώνεις» τον ψηφοφόρο;

Περίεργα
Άραγε πώς «ξεκλειδώνεις» τον ψηφοφόρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καλός ο χορευτής θέλει γρήγορα αντανακλαστικά

Τι θ' απογίνουμε ως τις εκλογές;! Σ’ αυτό το ερώτημα να μου απαντήσει κάποιος! Που όσο περνάει ο καιρός θα πληθαίνουν οι... “παραστάσεις”.

Γιατί (ελάτε τώρα, μεταξύ μας είμαστε, πείτε την αλήθεια) παραστάσεις είναι όλα για τους υποψηφίους. Όπως π.χ. τις προάλλες που σήμανε συναγερμός στο Μαλεβίζι για την εγκατάσταση αεροστροβίλων στα Ληνοπεράματα, που τελικά δεν ήταν για ’κει (άλλο κι αυτό).

Παραβρέθηκαν (για λίγο πάντα, καθώς είχαν... «ανειλημμένες υποχρεώσεις») βουλευτές, υποψήφιοι δήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Αλλά, θα μου πεις, σημασία έχει να βγουν οι φωτογραφίες και να ’μαστε στα πλάνα. “Ήμουν κι εγώ εκεί” ένα πράμα.

Αχ, και μιας κι είπα για τις φωτογραφίες, βλέποντας μια πρώην πρωτοκλασάτη - νυν ακόλουθο νεόκοπου υποψηφίου - μου ’ρθε στο μυαλό η αντιπροσωπευτικότερη έκφραση καταπτώσεως από αρχής του ελληνικού κράτους. Αυτή ντε, με τον δήμαρχο που έγινε κλητήρας. Θα μου πεις και γιατί όχι; Σε καρεκλίτσα να ’μαστε...

Πάντως, από κείνο το «έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο» του Μαλεβιζίου, γεύση “ξινίζουσα” μου άφησε και το «με συγχωρείτε, γεια σας» του υποψήφιου δημάρχου Μαζεβιζίου Μενέλαου Μποκέα.

ΟΚ! False alarm και ανειλημμένες υποχρεώσεις, αλλά υποτίθεται πως αυτό το θέμα - στη μετεξέλιξή του - δηλαδή η μεταφορά του ΑΗΣ Ληνοπεραμάτων, είναι απόλυτη προτεραιότητα για το Μαλεβίζι. Ε, αφού μπαίνεις στον χορό χορεύεις, λέω εγώ. Έστω κι αν σε φώναξε για σιγανό και το γύρισε σε μαλεβιζιώτη ο - πανέξυπνος - Μαμουλάκης. Ο καλός ο χορευτής θέλει γρήγορα αντανακλαστικά. Στον γύρο πάνω, “ρίξε το μπαξίσι” σου και ζήτα πεντοζάλη. Με πιάνεις;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News