default-image

Αδημονούν για τη «λευκή» νύχτα οι επιχειρηματίες της Σητείας

Περίεργα
Αδημονούν για τη «λευκή» νύχτα οι επιχειρηματίες της Σητείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρει η “λευκή νύχτα” στην πόλη της Σητείας

Ούτε η εκπτωτική περίοδος δεν κατάφερε τελικά να σκορπίσει χαμόγελα στους εμπόρους της Σητείας, οι οποίοι, για έναν ακόμα χειμώνα, ίσα που κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα, λόγω της έλλειψης κόσμου αλλά και λόγω έλλειψης αγοραστικής δυνατότητας των ντόπιων.

«Η άδεια πόλη έφερε άδεια ταμεία», ισχυρίζονται οι επιχειρηματίες της πόλης, που υπενθυμίζουν πως μέχρι και η έλλειψη παραγωγής λαδιού στην περιοχή της Σητείας δημιούργησε φέτος μια κατάσταση οικονομικά ανυπόφορη.

Μοναδική ελπίδα πλέον για τους ίδιους η “λευκή νύχτα”, που θα λάβει χώρα σήμερα, με τον Εμπορικό Σύλλογο να ευελπιστεί στην αναθέρμανση των ταμείων... Κι αυτό γιατί οι Σητειακοί επιχειρηματίες θα προχωρήσουν κατά τη σημερινή μέρα σε θαρραλέα πτώση τιμών, έως και κάτω των τιμών της εκπτωτικής περιόδου.

Η “λευκή νύχτα” αποτελεί μία εκ των τετραήμερων εκδηλώσεων που γίνονται τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων, που αναμένονται να φέρουν τα πάνω κάτω στην πόλη της Σητείας... με πολύ κέφι, χορό, ψησίματα και δρώμενα σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης, με αποκορύφωμα την καρναβαλική παρέλαση μεθαύριο Κυριακή 10 Μαρτίου.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News