«Στοπ» στο... «La Casa De Papel» στην Κύπρο

Περίεργα
«Στοπ» στο... «La Casa De Papel» στην Κύπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη δημοφιλή ισπανική σειρά τα "έβαλαν" στο Δήμο Λεμεσού...

Απίστευτα πράματα συμβαίνουν στην Κύπρο, όπου ο Δήμος Λεμεσού αποφάσισε να... απαγορεύσει στα πληρώματα των καρναβαλιστών που θέλουν να συμμετάσχουν στην παρέλαση να ντυθούν με την αμφίεση που έγινε δημοφιλής από τη σειρά “La Casa De Papel”. Δηλαδή τη χαρακτηριστική κόκκινη φόρμα με τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λεμεσού ήδη εξέδωσε ανακοίνωση για την παρέλαση του Καρναβαλιού στις 10 Μαρτίου, απαγορεύοντας ρητά τις χαρακτηριστικές κόκκινες στολές με τη μάσκα αλά Σαλβαντόρ Νταλί που φορούσαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας.

Ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει ότι το θέμα της τηλεοπτικής σειράς “La Casa De Papel” δε θα γίνει αποδεκτό ως συμμετοχή σε οποιαδήποτέ της μορφή, ενώ, όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, η απόφαση αυτή λήφθηκε κυρίως για θέματα ασφαλείας, καθώς η σειρά πραγματεύεται μια ληστεία στην οποία οι δράστες φοράνε κόκκινη ολόσωμη φόρμα, έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκα του Salvador Dali και φέρουν βαρύ οπλισμό.

Μάλιστα, πριν γίνει αυτή η ανακοίνωση, υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από μεγάλες ομάδες για να παρελάσουν με το συγκεκριμένο θέμα, γεγονός που ανάγκασε τον Δήμο Λεμεσού να διευκρινίσει πως δε θα δεχτεί συμμετοχές με αυτήν την ενδυμασία.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι η πραγματική αιτία της απαγόρευσης της εξαιρετικά δημοφιλούς στις φετινές Aπόκριες στολής. Ωστόσο... θυμίζει πραγματικά άλλες, λιγότερο “ευτυχείς”, εποχές...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News