Η Κρήτη «πετάει» για Ελ. Βενιζέλος!

Περίεργα
Η Κρήτη «πετάει» για Ελ. Βενιζέλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις οθόνες του Διεθνούς Αερολομένα Αθηνών θα «κοσμεί» ένα βίντεο - διαφήμιση για την Κρήτη

Κάτι πήρε το αφτί μας πως η Περιφέρεια Κρήτης αποφάσισε να διαφημίσει τον τουριστικό προορισμό της Κρήτης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, η διαφήμιση στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας σε αριθμό διακινούμενων επιβατών, αποτελεί ιδανικό τρόπο αξιοποίησης σημείων συγκέντρωσης διερχόμενων ταξιδιωτών για την προβολή της Περιφέρειας και των δραστηριοτήτων της.

Με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης αποσκοπεί στο να αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην προσπάθεια προβολής του τουριστικού προορισμού “Κρήτη”, καθώς συμβάλλει στη δημιουργία επιθυμίας επίσκεψης στον προορισμό, ενώ αποδέκτης του διαφημιστικού μηνύματος είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ταξιδιωτών όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών ομάδων και τάξεων.

Με την προβολή σε συγκεκριμένες διαφημιστικές θέσεις στον χώρο των αφίξεων καλύπτεται το 100% των αφιχθέντων επιβατών, οι οποίοι το 2017 υπολογίζονται σε 10.830.026 άτομα.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την καλύτερη δυνατή τουριστική προβολή του νησιού και της ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος, η Περιφέρεια θα πραγματοποιήσει διαφήμιση (βίντεο διάρκειας 20 sec) σε οθόνες προβολής στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” (11 οθόνες στις αίθουσες αφίξεων) για όλο τον Μάρτιο.

Ευχόμαστε όλο αυτό να λειτουργήσει θετικά, αρκεί πάντα να γίνει καλή δουλειά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News