Βρήκε μόνιμη θέση για το 4x4!

Περίεργα
Βρήκε μόνιμη θέση για το 4x4!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω στο πεζοδρόμιο στάθμευσε το αγροτικό

Μια καταγγελία που συνοδεύεται από φωτογραφίες για παράνομη στάθμευση ενός αγροτικού πάνω στο πεζοδρόμιο μάς απέστειλε ένας πολίτης με τα αρχικά Γ.Δ.

Στην καταγγελία του αναφέρει ότι το συγκεκριμένο όχημα έχει σταθμεύσει συστηματικά με αυτόν τον τρόπο στο συγκεκριμένο σημείο και μάλιστα παραθέτει φωτογραφίες από τις 14 του μήνα και από τις 16.

Στο κείμενο καταγγελίας αναφέρεται: «Η μία φωτογραφία είναι στις 14/02/2019 και η άλλη στις 16/02/2019. Μπορείτε να βρείτε τις διαφορές. Τρία τραγικά λάθη: Είναι λιγότερο από ένα μέτρο σε στάση λεωφορείου, όπου ο νόμος ορίζει απαγόρευση μικρότερη των 12 μέτρων από στάση λεωφορείου, είναι πάνω στο πεζοδρόμιο - αν μπορούσε να μπει και πιο μέσα θα το έκανε - και το τρίτο που δεν ξέρετε είναι ότι και τις δύο φορές είναι παρκαρισμένο πάνω από 2 ώρες. Και εκτός των άλλων, είναι παρκαρισμένο σε λωρίδα εξόδου της λ. Κνωσού προς Παπαναστασίου, καθότι από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, οι δύο προορίζονται για κατεύθυνση ανόδου της Κνωσού, άρα ένα μπόνους αύξησης κίνησης κυκλοφορίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News