Έβαλαν... καφάσι στην τεράστια λακκούβα για να γλιτώσουν οι οδηγοί

Περίεργα
Έβαλαν... καφάσι στην τεράστια λακκούβα για να γλιτώσουν οι οδηγοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λακκούβες «δολοφόνοι»: Αυτή είναι η κατάσταση στο Ηράκλειο

Μία απλή βόλτα στους δρόμους του Ηρακλείου αρκεί για να εντοπίσουμε δεκάδες λακκούβες, πολλές από τις οποίες θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες για οδηγούς οχημάτων και δίκυκλων.

Λακκούβα – «φονιά» που έχει καλυφτεί από… καφάσι έχετε ξαναδεί; Κι όμως υπάρχει σε περιοχή της λεωφόρου Κνωσού. Ο λόγος για τον οποίο προκλήθηκε αυτή η τεράστια τρύπα στο δρόμο είναι άγνωστος, ωστόσο κάτοικοι -κατά πάσα πιθανότητα- τοποθέτησαν σ’ αυτή τη λακκούβα ένα καφάσι και έδεσαν ένα κλαδί ως ένα είδος… προειδοποίησης προς τους οδηγούς και τους πεζούς.

Φυσικά αυτή δεν είναι λύση και το πρόβλημα πρέπει να επιλυθεί άμεσα από τους αρμόδιους καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος με την εικόνα να «μιλά» από μόνη της.

Ωστόσο, δεν έχουμε μόνο αυτή τη λακκούβα στο Ηράκλειο…

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την οδό Λευθεραίου στον Μασταμπά, αλλά και από την οδό Ηρακλή στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά.

Η κατάσταση με μία λέξη… τραγική!

Μεγάλες τρύπες που έχουν γεμίσει με λασπωμένα νερά και «δεσπόζουν» αγέρωχες στη μέση – μέση, αποτελούν κίνδυνο θάνατο για οδηγούς, πόσω μάλλον μοτοσικλετιστές, αλλά και πεζούς οι οποίοι κυκλοφορώντας το βράδυ μπορεί να πέσουν στην παγίδα τους.

Και είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» είχε κάνει εκτενή ρεπορτάζ για τα κακώς κείμενα του Ηρακλείου, τις λακκούβες που… σπάνε το δρόμο. Όμως πότε θα γίνει κάτι ριζικό για να αλλάξει αυτή η  κατάσταση;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News