Παρκάρισμα... όπου (και όπως) λάχει

Περίεργα
Παρκάρισμα... όπου (και όπως) λάχει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφανώς και η αδιαφορία, ή μάλλον καλύτερα η αναισθησία ορισμένων δεν έχει όρια

Αν και η γλώσσα όλων μας έχει μαλλιάσει και το μελάνι μας κοντεύει να τελειώσει κάνοντας συνέχεια αναφορές για την παράνομη στάθμευση στο Ηράκλειο, η κατάσταση δυστυχώς δεν αλλάζει.

Καθημερινά βλέπουμε... απίστευτες παράνομες σταθμεύσεις οχημάτων σε διάφορες περιοχές της πόλης, όπως η λεωφόρος Κνωσού, η Μίνωος και η Θέρισος, με Ι.Χ. και μηχανάκια να έχουν καβαλήσει πεζοδρόμια, έχοντας παράλληλα κλείσει ράμπες ΑμεΑ... Παράνομες σταθμεύσεις οι οποίες δίνουν το κακό παράδειγμα, κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα των πολιτών και για τις οποίες ουδείς τιμωρήθηκε.

Καταλαβαίνουμε ότι σε μια πόλη χιλιάδων κατοίκων όπως είναι το Ηράκλειο η εύρεση μια θέσης στάθμευσης, ειδικά για κάποιον ο οποίος κατεβαίνει πολύ συχνά στο κέντρο, έχει πια γίνει καθημερινός “Γολγοθάς”, όμως, βρε παιδιά, μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο.

Εντάξει, οι δημοτικές Αρχές δεν εκπλήρωσαν ποτέ το αίτημα των πολιτών για έναν ικανοποιητικό σε έκταση, δωρεάν χώρο στάθμευσης, όμως ας σεβαστούμε πλέον αυτή την πόλη. Ας σεβαστούμε τους συμπολίτες μας, αλλά κυρίως ας μάθουμε πλέον να τηρούμε τους νόμους και να συμπεριφερόμαστε ως νομοταγείς πολίτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News