«Γαμπρέ μας Λευτέρη, καλωσόρισες» - Θερμό καλωσόρισμα Αυγενάκη στην Ευρυτανία

Περίεργα
«Γαμπρέ μας Λευτέρη, καλωσόρισες» - Θερμό καλωσόρισμα Αυγενάκη στην Ευρυτανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανηγυρικά υποδέχτηκαν τον βουλευτή Ηρακλείου στον τόπο καταγωγής της συζύγου του

Την ώρα που οι περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει των εκλογών που πλησιάζουν, αυξάνονται κατακόρυφα και μάλιστα σε όλη την Ελλάδα, έτσι αυξημένες είναι και οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες του Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη.

Μέσα σε αυτό το βαρύ πρόγραμμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας, την Ευρυτανία συνοδευόμενος από και τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Αυτοί που ήταν περισσότερο χαρούμενοι, όπως φάνηκε άλλωστε, ήταν ο Λευτέρης και η Ευρυτάνισσα σύζυγός του Λένα Μπανιά (αριστερά στην κεντρική φωτογραφία).

Η αγάπη και η ζεστή υποδοχή στην Ευρυτανία στην Λένα και το Λευτέρη δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ο Λευτέρης είναι από τη φύση του αγαπητός και φιλικός, αλλά και η Λένα είναι πολύ αγαπητή, καθώς είχε ασχοληθεί για δύο θητείες με την αυτοδιοίκηση στο νόμο.

Οπως μαθαίνω δε, ένα ωραίο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Καρπενήσι... όπου ντόπιοι καλωσόρισαν από μικροφώνου στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όταν έφθασαν όμως στο Λευτέρη, το καλωσόρισμα έγινε κάτι παραπάνω από... οικείο: «Γαμπρέ μας, καλωσόρισες»... κι ο ίδιος φάνηκε να το χαίρεται πολύ, αλλά πολύ περισσότερο η Λένα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News