"Μικρά κ' Περίεργα"

Ποιος θα μαζέψει το νεκρό σκυλάκι... από τον ΒΟΑΚ!

«Τι κάνουν οι αρμόδιοι - Σκέφτηκαν πως το δύσμοιρο σκυλάκι θα εξαϋλωθεί (!!!), άρα δε χρειαζόταν να μπουν στον κόπο να το μαζέψουν;»

Μια επιστολή, συνοδευόμενη από μια αποκαρδιωτική φωτογραφία, λάβαμε από το μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χανίων και αντιπρόεδρο της Εταιρείας Ανάπτυξης Χρήστο Τσοντάκη, ο οποίος αναρωτιέται γιατί δε μαζεύουν το σκοτωμένο αδέσποτο από τον ΒΟΑΚ.

Ο ίδιος θεωρεί ότι ευθύνεται η Περιφέρεια Κρήτης. Η Περιφέρεια Κρήτης προφανώς θα απαντήσει ότι ο ΒΟΑΚ ανήκει στο υπουργείο. Ναι αλλά θα έρθει κάποιος από το υπουργείο να μαζέψει το κουφάρι;

Η επιστολή είναι η εξής: «Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι, εδώ και ένα μήνα περίπου, οι αρμόδιες Αρχές της Περιφέρειας Κρήτης έχουν αφήσει το άψυχο (κουφάρι) ενός σκύλου στη μέση της εθνικής οδού Χανίων-Κισσάμου (ΒΟΑΚ). Φαίνεται ότι η Περιφέρεια έχει ρεπό!

Μάλλον οι αρμόδιοι σκέφτηκαν πως το δύσμοιρο σκυλάκι θα εξαϋλωθεί (!!!), άρα δε χρειαζόταν να μπουν στον κόπο να το μαζέψουν. Δε σκέφτηκαν βέβαια πως μπορεί να είναι αιτία σοβαρού ατυχήματος, ιδίως όταν στο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός... Και πώς να το σκεφτούν άλλωστε; Αν δεν περνάνε από εκεί, δε γίνεται να το ξέρουν. Άλλωστε τα Χανιά είναι ξεχασμένα από την Περιφέρεια και το κράτος... Και ιδού η απόδειξη.

Αναρωτιέμαι... Αυτή η εικόνα μας τιμά; Μας αντιπροσωπεύει; Ή μήπως επειδή είναι χειμώνας και έχουμε λιγότερο τουρισμό δεν μας ενδιαφέρει η εικόνα μας; Η οδική Ασφάλεια; Για τη δυσοσμία και τη δημόσια υγεία ας το αφήσουμε!

Μήπως οι κάτοικοι δεν πληρώνουν και με το παραπάνω τα τέλη τους; Μήπως χρωστάμε κάτι και δε μας το λένε εκεί στην Περιφέρεια; Ή μήπως οι Χανιώτες είναι παιδιά ενός άλλου Θεού; Τα σχόλια δικά σας...».

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια