Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε ξύπνιος για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Περίεργα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε ξύπνιος για τον Στέφανο Τσιτσιπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι φωτογραφία ανέβασε στο Instagram ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζει το όνειρο και μαζί μ’ αυτόν όλοι οι Έλληνες οι οποίοι δεν κοιμήθηκαν το βράδυ για να παρακολουθήσουν τον τενίστα στο… επικό του κατόρθωμα στην Αυστραλία.

Μαζί με όλους τους Έλληνες, λοιπόν, και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, με την τηλεόραση του σπιτιού του ανοιχτή να παρακολουθεί τον νεαρό, αλλά σπουδαίο αθλητή να περνά στους 4 του Australian Open.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης γράφει στη λεζάντα του «Μας κράτησες ξύπνιους όλο το βράδυ αλλά άξιζε τον κόπο!! Σούπερ @stefanostsitsipas98».

Και από κάτω, χιλιάδες σχόλια τόσο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, όσο και για τον ίδιο τον πρόεδρο της «γαλάζιας» παράταξης που δεν κοιμήθηκε για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν, ήταν και ο Βασίλης Κικίλιας:

«@kyriakos_ έμεινες ξύπνιος για να δεις τον @stefanostsitsipas98 μέχρι τα χαράματα! 💪🏼👏🏼👏🏼🏆✌🏼🇬🇷 Μεγάλη ψυχή αυτό το παλικάρι».

Αλλά υπήρχαν και κάποιοι που… τρόλλαραν τον Κυριάκο Μητσοτάκη γράφοντας «Πρόεδρε βλέπω έχεις το ps4 pro .είσαι για ένα διπλό fifa 😉😅... αλλά θα πάρω εγώ ολυμπιακαρα..».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News