"Μικρά κ' Περίεργα"

Λακκούβα τεραστίων διαστάσεων στα Δειλινά!

Θανάσιμη παγίδα μόλις πέσει σκοτάδι

Μια τεράστια λακκούβα, που θυμίζει κρατήρα, έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και έξι μήνες, όπως λένε οι κάτοικοι, στην οδό Παύλου Μελά στα Δειλινά.

Οι πεζοί, προσπαθώντας να την αποφύγουν, αναγκάζονται να κάνουν ακροβατικά, ενώ οι οδηγοί οχημάτων και κυρίως δικύκλων, για να μην πέσουν μέσα και καταστρέψουν λάστιχα και ζάντες αναγκάζονται να μπουν στο αντίθετο ρεύμα. Έτσι, ανά πάσα ώρα και στιγμή ελλοχεύει ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Η κατάσταση βέβαια γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη το βράδυ, μόλις δηλαδή πέσει το σκοτάδι, οπότε και η λακκούβα δε φαίνεται καθαρά και έτσι μετατρέπεται σε θανάσιμη παγίδα για τον καθένα.

«Όλο το Ηράκλειο έχει γεμίσει λακκούβες και δεν κάνουν τίποτα να τις φτιάξουν. Εμείς όμως αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε τα τέλη ανελλιπώς για υποδομές και δρόμους που δεν έχουμε, αλλά και το τίμημα “αίμα και νεκροί” στην άσφαλτο από τα τροχαία», λένε εξοργισμένοι οι δημότες, ένας εκ των οποίων, με την υπομονή του να έχει εξαντληθεί, απαθανατίζει τη λακκούβα και τους κινδύνους που κρύβει, την ώρα μάλιστα που οδηγός μηχανής μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα για να την αποφύγει, ζητώντας από μας να τη δημοσιοποιήσουμε μπας και οι αρμόδιοι πράξουν επιτέλους αυτό που πρέπει. Όχι να “μπαλώσουν” τη λακκούβα πρόχειρα με λίγη άμμο ή τσαΐλι, αλλά οριστικά και σωστά, όπως οφείλουν να κάνουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια