default-image

Λαχείο: Με την ελπίδα του πρώτου αριθμού

Περίεργα
Λαχείο: Με την ελπίδα του πρώτου αριθμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές τις μέρες, τα όνειρα όλων μας στρέφονται στο λαχείο

Όπως κάθε χρόνο, όλοι ελπίζουμε ότι θα είμαστε οι τυχεροί της χρονιάς και ότι θα αλλάξει η ζωή μας μέσα σε μια νύχτα. Και όχι μόνο στον τόπο μας, αλλά σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο που μοιράζεται το ίδιο όνειρο. Να κοιμηθεί φτωχός και να ξυπνήσει πλούσιος.

Στην Ισπανία, το λαχείο, γνωστό ως “ο χοντρός”, κλήρωσε παραμονές Χριστουγέννων και στις ΗΠΑ ανήμερα. Η κλήρωση των Χριστουγέννων του γνωστού Mega Millions προσέφερε πάνω από 300 εκατ. δολάρια, ποσό που ήταν το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τζακπότ στην ιστορία της λοταρίας.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 2, 8, 42, 43, 50 και το Mega ball (τζόκερ) το 6. Μέχρι αργά χθες πάντως δεν είχε ανακοινωθεί αν υπάρχουν τυχεροί λαχνοί, με αποτέλεσμα όλη η Αμερική να ψάχνει τον υπερτυχερό.

Το ποσό ανέβηκε στα 321 εκατ. δολάρια ύστερα από εννέα συναπτές εβδομάδες κληρώσεων χωρίς νικητές. Σε συνδυασμό με το τζακπότ Powerball, ύψους 294 εκατ. δολαρίων, που κλήρωσε χθες, τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μοιράσουν κέρδη πάνω από 600 εκατ. δολάρια.

Για την ιστορία, το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει ποτέ το λαχείο, το Mega Millions, κατοχυρώθηκε σε έναν μόνο τυχερό λαχνό, στην κλήρωση της 23ης Οκτωβρίου. Άντε και στα... δικά μας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News