Αυτή είναι η πιο… παρθένα παραλία της Κρήτης!

Περίεργα
Αυτή είναι η πιο… παρθένα παραλία της Κρήτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη θέση 2 με τις πλέον «παρθένες» παραλίες του κόσμου βρίσκεται η μοναδικού κάλλους παραλία του Αγιοφάραγγου!

Το flightnetwork δημοσίευσε τη λίστα με τις 50 πιο «ανέγγιχτες» παραλίες του κόσμου, με το Αγιοφάραγγο να βρίσκεται στη 2η θέση!

Και πώς να μη βρίσκεται, άλλωστε, αφού αποτελεί έναν - φυσικά - καλά κρυμμένο μικρό «Παράδεισο» 80 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Ηρακλείου, που όμως, εάν δεν ήταν τόσο καλά κρυμμένος, ίσως να μη βρισκόταν σε αυτή τη λίστα.

Πάντως, στην ίδια λίστα με το Αγιοφάραγγο, βρίσκονται - μεταξύ άλλων - παραλίες από τη Ναμίμπια μέχρι τη Ζανζιβάρη, από το Ρίο Ντε Τζανέιρο μέχρι την Ταζμανία και από το Όταγκο μέχρι την Ισλανδία.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τις πιο «ανέγγιχτες» παραλίες του κόσμου για το 2018 ΕΔΩ.

Το Ελαφονήσι στις 50 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης

Περισσότεροι από 1.200 δημοσιογράφοι, συντάκτες, bloggers και τουριστικά πρακτορεία σε ολόκληρη την Ευρώπη ψήφισαν και ανέδειξαν τις 50 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης για το 2018.

Η λίστα με τις 50 καλύτερες παραλίες περιλαμβάνει την παραλία Λαλάρια στη Σκιάθο, την παραλία του Αγίου Παύλου στη Ρόδο, την παραλία Σαρακίνικο στη Μήλο, την παραλία Λογγάς στην Κέρκυρα,

Μάλιστα, η Σαντορίνη, η οποία «φιγουράρει» σε τρεις θέσεις με την παραλία Περίσσα και την Κόκκινη Παραλία, ανέδειξε και την κορυφαία παραλία της Ευρώπης για τοι 2018, που δεν είναι άλλη από την παραλία «Ναυάγιο».

Όσον αφορά την Κρήτη, στη… δεκάδα και συγκεκριμένα στη θέση 7 βρίσκεται το υπέροχο Ελαφονήσι στα Χανιά, το οποίο - για ακόμη μια φορά - εμφανίζεται σε κάποια λίστα με τις καλύτερες παραλίες!

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης για το 2018 ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News