Ο παράτολμος γάτος… «Μηνάς», σώζεται από τους πυροσβέστες

Περίεργα
Ο παράτολμος γάτος… «Μηνάς», σώζεται από τους πυροσβέστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινητοποίησε άνδρες της Πυροσβεστικής ο παράτολμος γατούλης, που ανέβηκε στο δένδρο, ωστόσο δεν είχε το θάρρος να κατέβει

Άγιο είχε ο μικρός παράτολμος γάτος, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή ενός πεύκου στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου, ωστόσο δεν μπορούσε να κατέβει ξανά μόνος… αναγκάζοντας την πυροσβεστική να αναλάβει το έργο της διάσωσης!

Ο παράτολμος και θαρραλέος γάτος ανέβηκε, χωρίς να κοιτάξει πίσω του και όταν έφτασε πια στην κορυφή του ψηλού πεύκου, τον έπιασε… υψοφοβία, tο ύψος τον… ζάλισε, με αποτέλεσμα να νιαουρίζει νύχτα και μέρα πανικόβλητος για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά στο κέντρο του Ηρακλείου και για μία ακόμη φορά οι Πυροσβέστες με κίνδυνο και τη δική τους ζωή, αλλά και μέσα που διαθέτει ο Δήμος, έσπευσαν για να βοηθήσουν τον… «θαρραλέο» γάτο να πατήσει ξανά τα πόδια του στη γη και να αισθανθεί ασφάλεια.

Μάλιστα, αφορμή του γεγονότος ότι το περιστατικό έλαβε χώρα δίπλα στον Ιερό Ναό του προστάτη του Μεγάλου Κάστρου, οι πυροσβέστες και σωτήρες του, "βάφτισαν" τον γατούλη, Μηνά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News