«Τρέλα» στη λεωφόρο Πλαστήρα: Διπλοπάρκαραν και... κόλλησε το λεωφορείο

Περίεργα
«Τρέλα» στη λεωφόρο Πλαστήρα: Διπλοπάρκαραν και... κόλλησε το λεωφορείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ίδιο σημείο, ίδιο σκηνικό και η ίδια ακριβώς αναστάτωση για τους οδηγούς

Σε άλλες πόλεις, πόσο μάλλον σε άλλες χώρες, αυτές οι εικόνες όχι μόνο δεν είναι συνηθισμένες αλλά φαντάζουν και τραγικές… που όντως είναι.

Καθόλου παράξενο, αλλά οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Πλαστήρα όπου ένας οδηγός διπλοπάρκαρε «για πέντε λεπτά», όμως δεν υπολόγισε πως από το σημείο περνά λεωφορείο το οποίο θα μπορούσε να «κολλήσει» και να μην μπορεί να περάσει.

Έτσι κι έγινε! Ο οδηγός του λεωφορείου δε χωρούσε να διασχίσει το δρόμο εξαιτίας του οδηγού που αποφάσισε να παρκάρει, έστω για λίγο, δίπλα σε ένα άλλο όχημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πίσω από το λεωφορείο να δημιουργηθεί κίνηση και φυσικά μεγάλη αναστάτωση.

Τα κορναρίσματα πολλά, το ίδιο και τα νεύρα των οδηγών οι οποίοι περίμεναν καρτερικά μέχρις ότου ο οδηγός του… διπλοπαρκαρισμένου αυτοκινήτου ξεπαρκάρει. Μετά από λίγο το μποτιλιάρισμα τελείωσε, τα ίδιο και η ταλαιπωρία των συγκεκριμένων οδηγών που περνούσαν εκείνη τη στιγμή από τη λεωφόρο Πλαστήρα.

Όμως… το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι άλλο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες του neakriti.gr τραβήχτηκαν ακριβώς στο ίδιο σημείο με τις προηγούμενες, απλά ένα τέταρτο αργότερα.

Άλλος ένας οδηγός αποφάσισε να διπλοπαρκάρει, αφήνοντας στην… αναμονή πολλούς οδηγούς μαζί με τον οδηγό του λεωφορείου.

Νεύρα, αναστάτωση, κόρνες, φωνές: Όλα αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν το σκηνικό στον κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου το πρωί της Πέμπτης εξαιτίας οδηγών οι οποίοι δεν υπολόγισαν σωστά το… πλάτος του δρόμου, πάρκαραν φαρδιά – πλατιά και προκάλεσαν, έστω και για λίγα λεπτά, κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Γ. Αρ.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News