"Μικρά κ' Περίεργα"

Mια εβδομάδα με... κλειστό σχολείο!

Τετραήμερο για μαθητές και δασκάλους στο Ρέθυμνο με κλειστά σχολεία

Και να ήθελαν, δε θα το κατάφερναν! Ο λόγος για μαθητές του Ρεθύμνου, που κατά την τρέχουσα εβδομάδα παρακολούθησαν μαθήματα ακόμα και για... μία μόλις μέρα, τη Δευτέρα!

Πώς έγινε αυτό; Την Τρίτη 6/11 έγιναν οι σχολικές εορτές για την επέτειο εορτασμού του Αρκαδίου κι έτσι αρκετά σχολεία παρέμειναν κλειστά.

Την Τετάρτη θα διεξαχθούν εκλογές στις τάξεις των εκπαιδευτικών, τόσο της πρωτοβάθμιας, όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Την Πέμπτη, ανήμερα της επετείου της Αρκαδικής Εθελοθυσίας, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και καταστήματα, με τοπική αργία στο Ρέθυμνο και παρέλαση.

Και φτάνουμε στην Παρασκευή, οπότε και τα μαθήματα θα γίνουν εκ περιτροπής και αναλόγως της στάσης που θα τηρήσουν οι εκπαιδευτικοί στην απεργία/στάση εργασίας που έχει προκηρυχθεί.

Πάντως, υπάρχουν και κάποιοι μαθητές που... “ατύχησαν” και θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν μαθήματα για πάνω από μία μέρα σε αυτή την “εξοντωτική” εβδομάδα! Πρόκειται για μαθητές γυμνασίων και λυκείων που είχαν τελέσει υπό κατάληψη κι έτσι δεν υπήρχαν περιθώρια για περαιτέρω χαμένες διδακτικές ώρες...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια