Νοέμβριος και ο καιρός επιμένει… καλοκαιρινά

Περίεργα
Νοέμβριος και ο καιρός επιμένει… καλοκαιρινά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό σκηνικό μέσα στο Νοέμβρη, το οποίο εκμεταλλεύονται ντόπιοι και επισκέπτες για αποδράσεις με «άρωμα» θάλασσας

Όσο και αν μοιάζει απίστευτο, Νοέμβρη μήνα και οι παραλίες συνεχίζουν να έχουν την... τιμητική τους. Η θάλασσα παραμένει ζεστή, σε πείσμα του ημερολογίου, ο ήλιος έχει κέφια παρά τα μικρά νεφώδη... “ξεσπάσματά” του και οι τολμηροί δεν αφήνουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Έτσι, προχθές Κυριακή δεν ήταν λίγοι οι ντόπιοι και ξένοι που έσπευσαν να απολαύσουν αυτό το καλοκαιρινό ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, κάνοντας ηλιοθεραπεία και κολύμπι.

Και αν για εμάς ήταν κάτι ξεχωριστό αυτό το καλοκαιρινό σκηνικό μες στο Νοέμβρη, φανταστείτε πώς το βλέπουν οι ξένοι, στις χώρες των οποίων ο χειμώνας έχει εγκατασταθεί εδώ και καιρό για τα καλά.

Αν αυτή δεν είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον χειμερινό τουρισμό, ποια θα μπορούσε να διεκδικήσει αυτό το ρόλο; Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον καιρό, κάτι που βεβαίως θέλει πολλή συζήτηση και δεν εξαντλείται με ένα σχόλιο.

Σ.Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News