"Μικρά κ' Περίεργα"

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας παντρεύεται με κουμπάρους τον Περιφέρειάρχη και 5 Δημάρχους

Η κουμπαριά έκλεισε και ο κ. Σχοιναράκης την έκανε γνωστή μέσω Facebook

Ένας γάμος με κουμπάρους αυτοδιοικητικούς και όχι έναν αλλά 5 στο σύνολο θα είναι αυτός που θα τελεστεί το προσεχές διάστημα στην Κρήτη.

Ο λόγος για τον Δήμαρχο Γόρτυνας Νίκο Σχοιναράκη που αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του και κουμπάρους τον Περιφερειάρχη Κρήτης και 5 Δημάρχους του νομού Ηρακλείου. Οι Δήμαρχοι Μινώα Πεδιάδος, Βιάννου, Αρχανών Αστερουσίων και Χερσονήσου μαζί με τον κ. Αρναουτάκη έδωσαν τα ΄χερια και επισημοποπιησαν τη αδεφική σχέση που έχουν με τον κ. Σχοιναράκη, όπως άλλωστε την χαρακτηρίζει και ο ίδιος ο Δήμαρχος Γόρτυνας σε σχετική του ανάρτηση.

Την ανακοίνωση έκανε ο κ. Σχοιναράκης στο Facebook και εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι η ώρα η καλή και στους κουμπάρους, κ.κ Αρναουτάκη, Μπαριτάκη, Καλογεράκη, Κοκοσάλη και Μαστοράκη να είναι πάντα άξιοι.

Τι αναφέρει σε ανάρτηση του

Η Υπόσχεση του Περιφερειάρχη Κρήτης..των συναδέλφων Δημάρχων...υλοποιείται αφού στο μυστήριο του γάμου κουμπάροι θα είναι ο Περιφερειάρχης οι Δήμαρχοι.. Μινώα .. Βιάννου... Χερσονήσου..Αρχανων..και Αδελφικοί φίλοι.. Με ευχάριστη διάθεση όλοι μαζί γιορτάσαμε το γεγονός πίνοντας εάν κρασί !!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια