Ο Δήμαρχος Γόρτυνας παντρεύεται με κουμπάρους τον Περιφέρειάρχη και 5 Δημάρχους

Κρήτη
Ο Δήμαρχος Γόρτυνας παντρεύεται με κουμπάρους τον Περιφέρειάρχη και 5 Δημάρχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κουμπαριά έκλεισε και ο κ. Σχοιναράκης την έκανε γνωστή μέσω Facebook

Ένας γάμος με κουμπάρους αυτοδιοικητικούς και όχι έναν αλλά 5 στο σύνολο θα είναι αυτός που θα τελεστεί το προσεχές διάστημα στην Κρήτη.

Ο λόγος για τον Δήμαρχο Γόρτυνας Νίκο Σχοιναράκη που αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του και κουμπάρους τον Περιφερειάρχη Κρήτης και 5 Δημάρχους του νομού Ηρακλείου. Οι Δήμαρχοι Μινώα Πεδιάδος, Βιάννου, Αρχανών Αστερουσίων και Χερσονήσου μαζί με τον κ. Αρναουτάκη έδωσαν τα ΄χερια και επισημοποπιησαν τη αδεφική σχέση που έχουν με τον κ. Σχοιναράκη, όπως άλλωστε την χαρακτηρίζει και ο ίδιος ο Δήμαρχος Γόρτυνας σε σχετική του ανάρτηση.

Την ανακοίνωση έκανε ο κ. Σχοιναράκης στο Facebook και εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι η ώρα η καλή και στους κουμπάρους, κ.κ Αρναουτάκη, Μπαριτάκη, Καλογεράκη, Κοκοσάλη και Μαστοράκη να είναι πάντα άξιοι.

Τι αναφέρει σε ανάρτηση του

Η Υπόσχεση του Περιφερειάρχη Κρήτης..των συναδέλφων Δημάρχων...υλοποιείται αφού στο μυστήριο του γάμου κουμπάροι θα είναι ο Περιφερειάρχης οι Δήμαρχοι.. Μινώα .. Βιάννου... Χερσονήσου..Αρχανων..και Αδελφικοί φίλοι.. Με ευχάριστη διάθεση όλοι μαζί γιορτάσαμε το γεγονός πίνοντας εάν κρασί !!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News