default-image

Η συγκινητική ανάρτηση της Αθηνάς για την ορκωμοσία του συζύγου της Γιώργου Κοχιαδάκη

Περίεργα
Η συγκινητική ανάρτηση της Αθηνάς για την ορκωμοσία του συζύγου της Γιώργου Κοχιαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια ανάρτηση, γεμάτη αγάπη, στο Facebook, η Αθηνά Σπανάκη ευχήθηκε στον σύζυγο της, καθηγητή Καρδιολογίας και γενικό γραμματέα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Γιώργο Κοχιαδάκη, λίγο μετά την ορκωμοσία του για τον τίτλο του τακτικού Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Η Αθηνά αναφέρεται και σε μία δύσκολη στιγμή που έζησε πριν 13 χρόνια ως ειδικευμένη, όταν ο μπαμπάς της δεν ήταν καλά και ζήτησε βοήθεια από τον καταξιωμένο γιατρό αλλά και στους δύο γιους της οικογένειας Κοχιαδάκη, οι οποίοι αν μη τι άλλο νιώθουν περήφανα για τον μπαμπά τους αν και δεν τον βλέπουν τόσο συχνά όσο θα ήθελαν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αθηνάς Σπανάκη

"Να ευχηθώ εις ανώτερα; Ορκωμοσία σήμερα για τον τίτλο του τακτικού Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Να ευχηθώ εις ανώτερα?

Πόσο πιο ψηλά πια?

Επειδή όμως σε ξέρω κ καθηγητά και ξέρω πόσο πολύ αγωνίζεσαι, θα σου ευχηθώ εις ανώτερα λοιπόν, για όσο εσύ επιθυμείς και η ζωή σε οδηγήσει.

Καλή δύναμη όμως, και σε αυτό το λειτούργημα του ιατρού, να θεραπεύεις καρδιές, κάνοντας τόσο κόσμο ευτυχισμένο και οικογένειες να χαμογελούν.

Όπως πριν από 13 χρόνια ειδικευμένη εγώ ακόμα, έλεγα σας παρακαλώ κάντε καλά τον πατέρα μου. Και το έκανες, όπως προσπαθείς να κάνεις για όλο τον κόσμο, βάζοντας πάντα πάνω από όλα την υγεία τους και έπειτα την προσωπική σου ζωή..

Τα αγόρια σου είναι πολύ περήφανα για τον άνθρωπο αλλά και επιστήμονα μπαμπά τους, κι ας μην τον βλέπουν όσο θα ήθελαν γιατί ξέρουν πόσο πολύ αγαπάει αυτό που κάνει.."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News