Ταλαιπωρία για να πετάξουν... μία τσάντα με σκουπίδια

Περίεργα
Ταλαιπωρία για να πετάξουν... μία τσάντα με σκουπίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτοικος καυτηριάζει την κατάσταση με τους κάδους σκουπιδιών στην περιοχή του

Μία μεγάλη ταλαιπωρία βιώνουν τους τελευταίους μήνες κάτοικοι στην περιοχή της Όασης, δηλαδή σε ένα πολύ κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, καθώς πρέπει να διανύσουν πολλά μέτρα για να καταφέρουν τελικά να πετάξουν τα απορρίμματά τους σε ένα κάδο.

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής στο neakriti.gr, ο οποίος περιγράφει πώς ξεκίνησαν όλα και πόσο δύσκολο είναι για τη γειτονιά του να βρει τους υπεύθυνους οι οποίοι θα βοηθήσουν στην επίλυση του ζητήματος που τους απασχολεί.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο κάτοικος, οι κάδοι απορριμμάτων είχαν μετακινηθεί στο παρελθόν από ιδιώτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όπως γράφει ο ίδιος, να υπάρχουν κενά στην περιοχή και οι κάτοικοι να… ψάχνουν τους «εξαφανισμένους» κάδους.

Ο ίδιος καταγγέλλει πως υπήρξε επικοινωνία με το Δήμο, όμως ακόμα δεν έχει γίνει κάτι.

Διαβάστε αναλυτικά όσα λέει ο κάτοικος της περιοχής στο neakriti.gr:

«Αναγκάζομαι να απευθυνθώ στα μέσα ενημέρωσης ως ύστατη λύση για την ταλαιπωρία που υφιστάμεθα ως δημότες και κάτοικοι της οδού Νταλιάνι στην Όαση, η οποία ξεκινά από την Χ. Τρικούπη και καταλήγει στην Γ. Παπανδρέου..

Λογικά η συγκεκριμένη οδός θα έπρεπε να εξυπηρετείτε στην εναπόθεση απορριμμάτων σε τρία σημεία... αρχή, μέση και τέλος... Αμ δε!

Πριν από τρεις μήνες περίπου μετακινηθήκαν οι τροχήλατοι κάδοι απορριμμάτων η οποίοι βρίσκονταν περίπου στην αρχή της οδού, με αίτηση πολίτη που ανακαίνισε την οικία του και δεν τους ήθελε μπροστά από το σπίτι του.. Λογικό και κατανοητό! Τους μετακίνησε όμως ο ίδιος λοιπόν χωρίς συνεννόηση ή τουλάχιστον την υπόδειξη του Δήμου.. Αντί οι κάδοι λοιπόν να πάνε στην αρχή της οδού, όπου υπάρχουν και κενά σημεία χωρίς να ενοχλούν, βρέθηκαν μετά στην μέση περίπου, μετά  την διασταύρωση της οδού Αθ. Διάκου… Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όσοι μένουμε στην περιοχή της Τρικούπη και αρχές Νταλιάνι, να μεταφέρουμε σκουπίδια στα χεριά (και μοιραία τώρα και με τα αυτοκίνητα) πάνω από 180μ. συμπεριλαμβανόμενοι και οι ηλικιωμένοι της περιοχής (ο νοών νοείτω)..

Μάλιστα εξαφανιστήκαν και οι πράσινοι κάδοι ανακύκλωσης!! Η συνέχεια; Τα τηλέφωνα στον Δήμο από όσους βιώνουμε αυτή τη κατάσταση, «βροχή»!  Όταν καταφέραμε να βγάλουμε άκρη, μάθαμε ότι υπαγόμαστε στην 1η Δημοτική Ενότητα-Κοινότητα της πόλης.. Απευθυνθήκαμε στην προϊσταμένη του τμήματος αυτού και μας διαβεβαίωσε πως θα γίνει αυτοψία και θα λυθεί το θέμα… Μετά από έναν μήνα περίπου.. Μια από τα ίδια...!

Μας πληροφόρησε πως οι υπάλληλοι έλειπαν με άδεια και θα λυθεί το πρόβλημα ΟΤΑΝ γίνει αυτοψία κτλ… Πέρασαν τρεις μήνες περίπου και ακόμη περιμένουμε… Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε ξανά, δεν σηκώνουν τηλέφωνα…  Έχει καταντήσει κουραστικό και κοροϊδία… Λυπάμαι, αλλά δεν ψηφίζουμε ως δημότες για αυτή την κατάντια… Κρίμα…».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News