Έριξαν… χλωρίνη σε σιντριβάνι στο κέντρο του Ηρακλείου

Περίεργα
Έριξαν… χλωρίνη σε σιντριβάνι στο κέντρο του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια… ανεξήγητη πράξη στο σιντριβάνι στον Άγιο Τίτο

Δε δίστασαν να ρίξουν… χλωρίνη στο σιντριβάνι που βρίσκεται ανάμεσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου και στο κτήριο της Λότζια.

Πρόκειται για μία… ανεξήγητη - αν μη τι άλλο - κίνηση, στην οποία προχώρησαν άγνωστοι, υπό αδιευκρίνιστες αιτίες.

Η εν λόγω φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε στη σελίδα «Ζωόφιλη Δράση» στο Facebook, με τους περισσότερους χρήστες του Facebook να αδυνατούν να κατανοήσουν γιατί κάποιος προέβη σε μία τέτοια ενέργεια.

Την αρχική δημοσίευση στο Facebook έκανε, σήμερα το πρωί, η κ. Μαριάννα Λογιάδη, η οποία έγραψε για το περιστατικό: «Το σιντριβανάκι ανάμεσα στη Λότζια και τον Άγιο Τίτο: Το μοναδικό σημείο που τα πουλιά της πόλης μπορούν να βρουν νερό... Κάποιος έριξε χλωρίνη.».

Και επειδή αρκετοί είναι εκείνοι που θα σκεφτούν ότι γίνεται… «πολύς λόγος για το τίποτα», πέρα από το γεγονός που αναφέρει η κ. Λογιάδη, ότι δηλαδή από το εν λόγω σιντριβάνι πίνουν νερό τα πτηνά - κυρίως τα περιστέρια - που πετούν στο Ηράκλειο, πάρα πολύ συχνά οι περαστικοί παρατηρούν τα αδέσποτα γατάκια του κέντρου να πίνουν νερό από το συγκεκριμένο σιντριβάνι, αφότου «περάσουν» τα προστατευτικά κάγκελα.

Πάντως, καθότι η χλωρίνη αποτελεί χημικό και η έντονη οσμή της είναι πολύ πιθανό να ενοχλήσει ακόμη και τους περαστικούς, καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε τις συνέπειες προτού λάβουμε… αποφάσεις σαν και αυτή της ακόλουθης φωτογραφίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News