"Μικρά κ' Περίεργα"

Τα φρεάτια έγιναν… «παγίδες»

Φρεάτια καλυμμένα με ξύλα και υπερυψωμένες βίδες προκαλούν ανησυχία σε κατοίκους της περιοχής του Ηρακλείου

Ανησυχούν οι κάτοικοι της περιοχής Πλ. Σινάνη και συγκεκριμένα επί της οδού Εθνομαρτύρων και Μαντινείας, οι οποίοι διασχίζουν καθημερινά πεζοί, αλλά και με τα οχήματά τους τον δρόμο.

Τα φρεάτια, όπως αναφέρει η αναγνώστρια και κάτοικος της περιοχής, που είναι καλυμμένα με ξύλο του οποίου το ύψος είναι σχεδόν στο ύψος του οδοστρώματος, με υπερυψωμένες βίδες, έχουν μετατραπεί σε παγίδα.

Μπορεί τα δύο φρεάτια να έχουν καλυφθεί για καλό σκοπό από την αρμόδια υπηρεσία, ή ακόμα και από κάποιον ιδιώτη, ωστόσο η αναγνώστρια του neakriti.gr, η οποία έστειλε και τις φωτογραφίες εκφράζει την ανησυχία της.  

Απ’ ότι μας είπε η ίδια είναι επικίνδυνο για πεζούς, δικυκλιστές, ποδηλάτες, αλλά και για τα οχήματα, ωστόσο αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία είναι όταν αρχίσει να βρέχει όπου θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τη διοχέτευση του νερού.

Όπως μας αναφέρει η αναγνώστρια, πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα οι σχάρες των φρεατίων - αν αυτό είναι το πρόβλημα - για να μπορούν να καταλήγουν τα νερά της βροχής, καθώς πάντα στο σημείο πλημμυρίζει και τα οχήματα δυσκολεύονται.

Μ.Λ.

Σχόλια