Τι βρήκε μπροστά στη βιτρίνα μαγαζιού της;

Περίεργα
Τι βρήκε μπροστά στη βιτρίνα μαγαζιού της;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το «αριστερό» ξεκίνησε ο μήνας για καταστηματάρχη στο Ηράκλειο

Μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις με περίεργες οσμές βρέθηκε ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος στο κέντρο της πόλης.

Σακούλες με σκουπίδια, μπάζα, φαγητά, πλαστικοί μουσαμάδες, ακόμα και παλιοί τενεκέδες με λάδι, ήταν πεταμένα μπροστά στο μαγαζί το οποίο βρίσκεται σε στενό δρόμο κοντά στα ψαράδικα, μέσα δηλαδή στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

«Οι τσάντες δεν είχαν απλά σκουπίδια μέσα. Ήταν φορτωμένες με μπάζα σαν από ανακαίνιση, ξύλα, πλαστικά, τζάμια», αναφέρει αγανακτισμένη με την ανυπόφορη κατάσταση η εν λόγω κυρία.

Ωστόσο, τα παράπονα που εκφράζει μέσα από το neakriti.gr δεν απευθύνονται στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου, οι οποίοι, όπως μας ενημέρωσε η ίδια, πέρασαν λίγο μετά τις 9 και τα μάζεψαν όλα, όσο στους συμπολίτες της, σε όλους εμάς.

«Τα αφήσανε ακριβώς μπροστά στη μια βιτρίνα. Μου κλείσανε τελείως το πεζοδρόμιο και στην απέναντι μεριά, που πρόσφατα φτιάξανε ράμπα αναπήρων, επίσης είχαν πετάξει συσκευασίες που την φράκαραν», τονίζει με έκδηλη την αγανάκτηση απέναντι σε όσους δεν είχαν τη στοιχειώδη αγωγή του πολίτη να μεταφέρουν τα απορρίμματα μέχρι τους πιο κοντινούς κάδους και τα πέταξαν δεξιά κι αριστερά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Η καθαριότητα μιας πόλης, είτε στο κέντρο είτε στις γειτονιές, δεν είναι υπόθεση μόνο των αρμόδιων υπηρεσιών κάθε δήμου. Όσο ιδανικά κι αν είναι στελεχωμένη μια υπηρεσία καθαρισμού, ποτέ οι υπάλληλοι δεν επαρκούν ώστε να προλάβουν το χέρι καθενός από μας που πετάει ό,τι βρει μπροστά του στους δημόσιους δρόμους.

Ας αναλογιστούμε για λίγο. Μήπως τελικά η ευθύνη για την καθαριότητα του Ηρακλείου μας βαρύνει όλους από λίγο;

Μ.Αγ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News