Οδηγός ξεπέρασε κάθε όριο

Περίεργα
Οδηγός ξεπέρασε κάθε όριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό αδιαφορίας, έλλειψης σεβασμού με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των συνανθρώπων μας, έλαβε χώρα σήμερα στην πόλη των Χανίων

Όπως καταγγέλλει μητέρα σε ανάρτησή της στο Facebook, το πρωί και ενώ βρισκόταν στο δρόμο και συγκεκριμένα κοντά στο σχολείο «Δαίδαλος», διασχίζοντας το δρόμο μαζί με το μωρό της το οποίο είχε στο καρότσι, ήθελε να ανέβει στο πεζοδρόμιο.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια κάποιος κύριος είχε παρκάρει κλείνοντας το πεζοδρόμιο.

Αγανακτισμένη η μητέρα έβλεπε τον οδηγό του οχήματος - ο οποίος όπως αναφέρει την αγνόησε παντελώς - να αδιαφορεί αν έπρεπε να περιμένει με το μωρό μέσα στο καρότσι, να περάσουν τα οχήματα, να μπει στη μέση του δρόμου για να ανέβει στο πεζοδρόμιο, από τη μισή ράμπα που είχε… αφήσει!

Αυτό το οποίο την εξόργισε περισσότερο, όπως η ίδια αναφέρει είναι ότι ενώ ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, μαζί με το μωράκι της, μετά από δύο λεπτά ο οδηγός του οχήματος, πήρε το παιδάκι του, το έβαλε στο όχημα για να φύγουν.

Ρωτώντας τον λοιπόν «γιατί παρκάρετε σε ράμπα; Τόση ώρα με βλέπετε…». 

Η απάντηση που εισέπραξε ήταν: «Σε γράφω!». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News