Το παιδικό πάρτι που εξελίχθηκε σε ένα… μικρό περιβαλλοντικό «έγκλημα»

Περίεργα
Το παιδικό πάρτι που εξελίχθηκε σε ένα… μικρό περιβαλλοντικό «έγκλημα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες εικόνες από πάρτι στο δάσος «Φουρνί»!

Μπορεί η ιδέα μιας οικογένειας να γιορτάσει τα γενέθλια του παιδιού στο δάσος «Φουρνί» στις Αρχάνες να ήταν αρχικά καλή, όμως, από ότι φαίνεται, κατέληξε σε… ένα μικρό περιβαλλοντικό «έγκλημα»!

Μια οικογένεια… «φυσιολατρών» αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια του παιδιού της μέσα στο καταπράσινο, ειδυλλιακό τοπίο που «προσφέρει» απλόχερα η φύση στο δάσος «Φουρνί» στις κάτω Αρχάνες.

Όμως, από ότι φαίνεται, μετά το πέρας των εορτασμών… ξέχασαν να μαζέψουν τα σκουπίδια τους, με αποτέλεσμα τις εικόνες που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο κ. Χρήστος Τσουμπλέκας.

Σκουπίδια κάθε λογής, όπως χαρτιά, πλαστικά ποτήρια, πιάτα και μπουκάλια, ακόμη και ξυλάκια από σουβλάκια βρέθηκαν παρατημένα στη φύση.

Όπως αναφέρουν πολίτες που σχολιάζουν την ανάρτηση του κ. Τσουμπλέκα, το πάρτι πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή, με την… προσέλευση των καλεσμένων να είναι αρκετά μεγάλη, αφού κάποιος πολίτης σχολιάζει πως στο πάρτι βρίσκονταν, περίπου, 30 άτομα.

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: Οι γονείς, για τους δικούς τους λόγους, αποφάσισαν να αφήσουν… το «σημάδι» του πάρτι τους στο δάσος, όμως, γιατί κανένας από τους 30 καλεσμένους δεν καθάρισε το χώρο;

Ενώ, σχεδόν… τρόμο προκαλεί το γεγονός ότι επρόκειτο για παιδικό πάρτι! Δηλαδή, γιατί αυτό το παιδάκι (που χιλιόχρονο να είναι) να θυμάται για πάντα αυτή την εικόνα από το ίδιο του το πάρτι; Γιατί αυτό το παιδάκι να λάβει αυτού του είδους την παιδεία, αναφορικά με το σεβασμό προς το περιβάλλον, από την οικογένειά του; Γιατί αυτό το παιδάκι, ενδεχομένως, να προβεί στην ίδια ακριβώς πράξη σε μερικά χρόνια;

Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια των πολιτών στη δημοσίευση του κ. Τσουμπλέκα στο Facebook, μερικά από αυτά είναι τα εξής:

«Ας πούμε ένα... χρόνια πολλά στο παιδάκι και ας κάνουμε δώρο ένα βιβλίο στους γονείς, ο τίτλος: οδηγίες για νέους γονείς...»

«Πλάκα θα είχε να τα μαζεύαμε ωραία ωραία και να τα σκορπούσαμε ακριβώς έτσι μπρος στην πόρτα τους.»

«Και φυσικά πέρασαν τόσο ωραία που απλά έκαναν ό,τι μπορούσαν ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί ούτε να πλησιάσει!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News