"Μικρά κ' Περίεργα"

Γερμανική «απόβαση» στην Κρήτη

Και οι Γερμανοί διάλεξαν τελικά... Κρήτη!

Για το επόμενο workshop του γερμανικού τουριστικού περιοδικού “fvw” ο λόγος, που αποφασίστηκε να διεξαχθεί στο νησί μας το διάστημα από 24 ως 29 Οκτωβρίου. Ήδη μάλιστα μαζεύονται συμμετοχές γερμανικών τουριστικών γραφείων, τα οποία θα γνωρίσουν την τουριστική ανάπτυξη του νησιού και της Ελλάδας γενικότερα.

Τα γερμανικά τουριστικά γραφεία θα επισκεφτούν ξενοδοχεία και θα συμμετάσχουν σε προγράμματα εκδρομών ώστε να γνωρίσουν το νησί. Κατά την πρώτη ημέρα του workshop, Γερμανοί τουρ οπερέιτορ, ξενοδόχοι και Έλληνες επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις. Το workshop συνδιοργανώνεται με τον ΕΟΤ και την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς και τοπικούς φορείς.

Η Κρήτη επιλέχθηκε στοχευμένα και εδώ που τα λέμε δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση έκπληξη, καθώς πρόκειται για τον δημοφιλέστερο προορισμό των Γερμανών στην Ελλάδα, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε το πλάνο που έχει καταρτιστεί από το υπουργείο Τουρισμού για την επέκταση της τουριστικής σεζόν λόγω του καλού κλίματος.

Το προηγούμενο workshop πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία.

 

ΜΠ.Σ.

 

Σχόλια