"Μικρά κ' Περίεργα"

Έρχεται το Survivor της Κρήτης!

Θα προβάλλεται σε κανάλι της Αφρικής

Έρχεται το “Survivor” στην Κρήτη; Κάτι τέτοιο ξεδιπλώνεται στον ορίζοντα, καθώς η εταιρεία παραγωγής του “Τropical Island of Treasure”, μιας νοτιοαφρικανικής τηλεοπτικής παραγωγής ουσιαστικά παρόμοιας με το “Survivor”... γλυκοκοιτάζει έντονα την ανατολική Κρήτη για να γυρίσει εδώ τον ένατο κύκλο επεισοδίων.

Ο όγδοος κύκλος της εκπομπής είχε γυριστεί στις Μαλδίβες και είχε τη δεύτερη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στη χώρα. Η εν λόγω εκπομπή προβάλλεται στο κανάλι SABC 3-South African Broadcasting Corporation 3, που εκπέμπει στα Αγγλικά και στα Africans.

Τώρα, για τον ένατο κύκλο επεισοδίων η πρόθεση της εταιρείας παραγωγής είναι να τον γυρίσει στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2019.

Στην κατεύθυνση αυτή, αντιπροσωπία της εταιρείας παραγωγής βρέθηκε στο νησί μας, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Γιοχάνεσμπουργκ και τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ.

Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα αξιοθέατα της περιοχής του Λασιθίου και δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη της αποστολής να απολαύσουν την κρητική φιλοξενία και να γευτούν την κρητική γαστρονομία.

ΜΠ.Σ.

Σχόλια