default-image

Υποψήφιος δήμαρχος ο Μ. Αλιφιεράκης;

Περίεργα
Υποψήφιος δήμαρχος ο Μ. Αλιφιεράκης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν η «Νέα Κρήτη» έγραφε για τον Αλιφιεράκη ήταν 7 Σεπτέμβρη 2018!

Από τις 7 Σεπτεμβρίου η «Νέα Κρήτη» σας είχε ενημερώσει για τις προεκλογικές ζυμώσεις, για τις πληροφορίες που κυκλοφορούν γύρω από πρόσωπα και καταστάσεις που άλλοι σήμερα... νομίζουν ότι τα αποκαλύπτουν για πρώτη φορά!

Ο λόγος για το όνομα του Μανόλη Αλιφιεράκη, που παίζει στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Λότζια.

Μάλιστα, τότε σας είχαμε γράψει ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού είδαν και αποείδαν με τον έναν βουλευτή να αρνείται να πιει το “κώνειο” της τοπικής πολιτικής ως υποψήφιος δήμαρχος και τον άλλο βουλευτή, που δεν είναι και δικός τους, αλλά που κάποιοι τον θέλουν πάλι μετά από το πολιτικό του “σεργιάνι” σε τέσσερα κόμματα και τρία διαφορετικά αιρετά αξιώματα να τον εμφανίσουν ως τέτοιον, να μην “περπατάει” τοπικά (αλλά τον σκέφτονται ως εφεδρεία αναγκαστική), νέο όνομα έσκασε στα φόρα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανόλης Αλιφιεράκης, “έπεσε” ως η νέα εκδοχή στήριξης και από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα διευρυμένο, λέει, σχήμα της Κεντροαριστεράς, με γνώμονα την επιτυχημένη εκλογικά συνεργασία στο Επιμελητήριο!

Μα, ο Μανόλης δεν ακουγόταν τόσο καιρό ως κλεισμένη υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο Αρναουτάκη στην Περιφέρεια και μάλιστα προοριζόμενος για αντιπεριφερειάρχης;», αυτά είναι ολίγα από τα σχόλια της τελευταίας σελίδας της 7ης Σεπτεμβρίου, που σήμερα πλασάρονται από άλλους... ως νέα!

Α.Χ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News