Μεταμεσονύχτιος συναγερμός σε λάθος πρόσωπο

Ελλάδα
Μεταμεσονύχτιος συναγερμός σε λάθος πρόσωπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά λάθος πήραν τηλέφωνο τον πρώην δήμαρχο στη Λάρισα

Να μια είδηση για γέλια και για κλάματα, πραγματικά, που μας έρχεται από Λάρισα μεριά και καταδεικνύει πίσω από την γκάφα ολκής το... μπάχαλο σε επίπεδο ετοιμότητας και οργάνωσης του κράτους στο κομμάτι της πολιτικής προστασίας.

Θα θυμάστε ότι τελευταία έχουν γίνει της... μοδός να πέφτουν μεταμεσονύχτια τηλεφωνήματα... συναγερμού στους αυτοδιοικητικούς για την πολιτική προστασία.

Τα είχαμε γράψει άλλωστε για τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη που ειδοποιήθηκε ξημερώματα να συγκαλέσει το πρωί, δηλαδή εντός... ωρών, συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Λοιπόν νέα μεταμεσονύχτια τηλεφωνήματα έπεσαν, αυτή τη φορά στη Λάρισα. Μόνο που εκεί ο συναγερμός έγινε σε λάθος άνθρωπο!

Αντί η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας να απευθυνθεί στον δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη, ενόχλησε, στις 2:30 τα ξημερώματα, τον πρώην δήμαρχο Κώστα Τζανακούλη!

Εμβρόντητος κι αγουροξυπνημένος, ο πρώην δήμαρχος άκουσε να του λένε ότι τηλεφωνούν από την Πολιτική Προστασία και πως τον κάλεσαν τέτοια ώρα για να τους πει, ως... δήμαρχος που είναι στη Λάρισα, αν επικρατεί μπλακ-άουτ στην πόλη!

Αφού ξεπέρασε το σοκ, ο ίδιος τους υπενθύμισε πως έχει πάψει να είναι δήμαρχος εδώ και μια 4ετία...

Και μη χειρότερα, βρε παιδιά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News