"Μικρά κ' Περίεργα"

Ένας... χαλαρός Τσίπρας στην Κρήτη: Η ατάκα για το σεξ, η κατσούνα, το ποδόσφαιρο και οι ρακές

Ευχάριστες και χαλαρές στιγμές για τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψη του στην Κρήτη

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη εκτός από τον καθαρά πολιτικό χαρακτήρα είχε και πολλές χαλαρές στιγμές με πειράγματα και χιούμορ,μερικές εκ των οποίων κατέγραψε το neakriti.gr.

Στον τελευταίο σταθμό, λοιπόν, της επίσκεψης του στην Κάνδανο Χανίων είναι χαρακτηριστικός ο μινι διάλογος που έχει ο πρωθυπουργός με τον Δήμαρχο Κανδάνου - Σελίνου κ. Αντώνη Περάκη. Ο πρωθυπουργός δεν «κρατήθηκε» και ξέσπασε σε γέλια όταν ο κ. Περάκης ανέφερε ότι το χωριό τείνει προς ερημοποίηση γιατί δεν γεννιούνται κοπέλια. Και όταν ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε γιατί δεν γεννιούνται κοπέλια, ο Δήμαρχος του απάντησε: Όχι γιατί δεν κάνουν σεξ αλλά γιατί δεν βρίσκουνε γυναίκες… ταίρια.

Άλλο ευχάριστο ενσταντανέ στο ίδιο χωριό, είναι τη στιγμή που προσφέρουν στον πρωθυπουργό μία παραδοσιακή βούργια με προϊόντα της Κρήτης. Εκτός από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός χάρηκε για το δώρο του λέγοντας: «Αυτά είναι τα τυχερά μου παιδιά», την παράσταση αν μη τι άλλο «κλέβει» ένας κάτοικος που προσφέρει μια κατσούνα στον Αλέξη Τσιπρα, με τις ατάκες να.. παίρνουν και δίνουν, προκαλώντας γέλια στους παρευρισκόμενους και στον ίδιο τον πρωθυπουργό. 

-… Αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο και στήριγμα των κτηνοτρόφων και είναι και άλλου χρήσιμο…(κάτοικος)
-Για πες…(πρωθυπουργός)
-Επειδή σας πολεμάνε και αν δεν ξέρετε πώς να την χρησιμοποιήσετε θα σας δείξει ο Παύλος…(κάτοικος)

Ο πρωθυπουργός εν συνεχεία κάνοντας βόλτα στους δρόμους του χωριού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πιτσιρικάδες και σε μία αναφορά του για το αν θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία αστειευόμενος, τους ρωτάει μήπως θέλουν να τους κάνει ένα προεδρικό διάταγμα για να μην λειτουργήσουν.

Πάντως η αγάπη του πρωθυπουργού για τον αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο είναι γνωστή και μια ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν ήρθε σε επαφή με ποδοσφαιριστές της Παλαιοχώρας, σε τοπικό καφενείο αλλά και όταν συναντήθηκε με παιδιά που ήταν όλοι Ολυμπιακοί γεγονός που παραξένεψε τον κ. Τσίπρα που είναι Παναθηναϊκός, ρωτώντας χαρακτηριστικά αν είναι και όλοι οι κάτοικοι του χωριού Ολυμπιακοί.

Ενώ χαρακτηριστική στιγμή η στάση σε ένα παραδοσιακό καφενείο όπου μία γυναίκα πρόσφερε στον πρωθυπουργό τσικουδιά. Όταν μάλιστα έγινε κίνηση για να δοθεί το κέρασμα στον πρώην δήμαρχο Σφακίων και νυν Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, ο πρωθυπουργός σχολίασε: «Δεν δίνουμε τσικουδιά στον Πολάκη γιατί όταν ήταν μικρός είχε πέσει μέσα στην μαρμίτα», θέλοντας έτσι να δείξει ότι η αγάπη του κ. Πολάκη για την τσικουδιά είναι τέτοια όσο και η αστείρευτη λαχτάρα του αγαπημένου ήρωα των κόμικς Οβελίξ για το «μαγικό ζωμό».

Παρακολουθήστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραλειπόμενα που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του εικονολήπτη Αντώνη Ιγγλεζάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια