default-image

«Καψώνια» του υπουργείου Παιδείας στους αναπληρωτές

Περίεργα
«Καψώνια» του υπουργείου Παιδείας στους αναπληρωτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καψώνια» φαίνεται να κάνει το υπουργείο Παιδείας στους αναπληρωτές καθηγητές.

Στο παρά πέντε πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς δημοσιεύονται οι πίνακες για τους διορισμούς των αναπληρωτών καθηγητών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση… και είναι λάθος.

Ενώ το υπουργείο Παιδείας έστειλε στα ΜΜΕ την ανακοίνωση με τους αναλυτικούς πίνακες για τους διορισμούς των αναπληρωτών τελικά με νεότερη ανακοίνωση ενημέρωσε ότι υπάρχουν λάθη και θα στείλει εκ νέου τις σωστές λίστες.

Το υπουργείο φαίνεται να μην υπολογίζει το άγχος και την αγωνία που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες καθηγητές σχετικά με τον τόπο στον οποίο περιμένουν τον διορισμό τους.

Την ίδια ώρα, η επικαιρότητα βοά σε καθημερινό επίπεδο για το γεγονός ότι τα σπίτια προς  ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα είναι υπό εξαφάνιση ή είναι ιδιαίτερα ακριβά με αποτέλεσμα το άγχος των καθηγητών να εντείνεται ακόμα περισσότερο.

Κι όμως, μέσα σε αυτή την αρνητική συγκυρία, το υπουργείο Παιδείας φαίνεται να υποπίπτει σε λάθη και παραλείψεις αφού η ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: «Λόγω ενός καθαρά τεχνικού προβλήματος, σε λίγες ώρες θα κοινοποιηθεί ο ορθός πίνακας πρόσληψης αναπληρωτών καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News