Aυτοκίνητο του Δήμου πάρκαρε... στην πλατεία!

Περίεργα
Aυτοκίνητο του Δήμου πάρκαρε... στην πλατεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν κύριος πάρκαρε το αυτοκίνητο του Δήμου Ηρακλείου, στη... μέση της πλατείας Δασκαλογιάννη, ο υπάλληλος

Μπροστά σε ένα απίστευτο «θέαμα» βρέθηκε η κ. Καλλιόπη Μαραβελάκη, όταν είδε τον οδηγό ενός αυτοκινήτου να παρκάρει… φαρδιά - πλατιά στη μέση της Πλατείας Δασκαλογιάννη!

Το πλέον παράδοξο, δε, είναι το γεγονός ότι επρόκειτο για αυτοκίνητο και υπάλληλο υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου!

Η κ. Μαραβελάκη ανάρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στη σελίδα του εθελοντικού σωματείου «Ζωόφιλη Δράση», στο Facebook, την οποία, μάλιστα, «συνόδευσε» με ένα αιχμηρό κείμενο.

Όπως αναφέρει η ίδια, ο εν λόγω υπάλληλος του Δήμου Ηρακλείου, προσπέρασε με το όχημα του Δήμου τις απαγορευτικές πινακίδες των δημοσίων έργων, μετέβη στην Πλατεία Δασκαλογιάννη, πάρκαρε το όχημα, έκανε τη δουλειά που επρόκειτο να κάνει και έπειτα, έφυγε «σαν κύριος», μη διστάζοντας, μάλιστα, να… ανάψει μέχρι και τσιγάρο!

Αναλυτικά το κείμενο της κ. Μαραβελάκη:

«Η τάξη και εφαρμογή του νόμου αρχίζει την κορυφή.

Στην πλατεία Δασκαλογιάννη, στο κέντρο του Ηρακλείου, ο υπάλληλος του Δήμου Ηρακλείου που έπρεπε να παραδώσει ένα έγγραφο σε κατάστημα της Πλατείας που ανοίγει, βαριόταν να περπατήσει...

Πήρε το όχημα του Δήμου Ηρακλείου, αλλά δεν το παρκάρισε σε κάποια παρακείμενη οδό ή παρκινγκ, όπως όλος ο κόσμος!

Όχι καλέ, πέρασε με το όχημα τις απαγορευτικές εισόδου πινακίδες των δημοσίων έργων, ανέβηκε στην Πλατεία Ελευθερίας και έφτασε οδηγώντας στον προορισμό του, στην Πλατεία Δασκαλογιάννη.

Πάρκαρε στη μέση της Πλατείας, ακριβώς μπροστά στο κατάστημα, παρέδωσε το έγγραφο και στη συνέχεια, ως μάγκας, μπήκε ξανά στο όχημα του Δήμου, άναψε νωχελικά τσιγάρο, έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και αναχώρησε.

Σκεφτείτε να μην ήταν οι Πλατείες μόνο για πεζούς.

Να χαιρόμαστε τους διοικούντες μας!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News