"Μικρά κ' Περίεργα"

Και τα «λουκέτα»… συνεχίζονται

Στο ίδιο έργο θεατές φαίνεται πως είναι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Λυγαριάς…

Συνεχίζονται τα περιστατικά με τα… λουκέτα και τις αλυσίδες στην παραλία της Λυγαριάς.

Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες, τις οποίες απέστειλε αναγνώστης του neakriti.gr, τα περιστατικά «κατάληψης» δημοσίου χώρου, με τα λουκέτα και τις αλυσίδες σε ομπρέλες, τραπεζάκια και ξαπλώστρες συνεχίζονται και το Σεπτέμβριο!

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές: «Άγνωστοι», τοποθετούν αλυσίδες… ποδηλάτου στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες τους, εξασφαλίζοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, μία… μόνιμη θέση στην παραλία της Λυγαριάς!

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της όμορφης παραλίας της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου, δηλώνουν απεγνωσμένοι, καθώς - παρά τις συστάσεις του Δήμου και τα σχετικά δημοσιεύματα - τα περιστατικά συνεχίζονται.

Σύμφωνα, πάντως, με προηγούμενο ρεπορτάζ του neakriti.gr, μοναδική λύση για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων είναι η καταγγελία στην αστυνομία.

Σημειώνεται, τέλος, πως - όπως είχε δηλώσει η κ. Εύη Αποστολάκη, η Πρόεδρος της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρίας του Δήμου Μαλεβιζίου «Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.» - από τις… 45 «κλειδωμένες» ομπρέλες που βρίσκονταν στην παραλία της Λυγαριάς στην αρχή του καλοκαιριού, έπειτα από τις συστάσεις του Δήμου και της αστυνομίας, τώρα, υπάρχουν, περίπου, 12.

ΜΕΝ

Σχόλια