Μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον 84χρονο φοιτητή

Περίεργα
Μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον 84χρονο φοιτητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε το σθένος στα 84 του χρόνια όχι μόνο να επιστρέψει για τα καλά στα θρανία, αλλά και να πετύχει την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης - Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μυσιρλάκης γράφει για τον 84χρονο Δημήτρη Μουδατσάκη

Ο έμπειρος και παλιός δημοσιογράφος Γιώργος Μυσιρλάκης έκανε μια πολύ όμορφη ανάρτηση για τον Δημήτρη Μουδατσάκη, για τον 84χρονο που περνάει στις πανελλαδικές, ο οποίος ήταν τυπογράφος με μεγάλη καλλιέργεια. Γράφει λοιπόν ο Γιώργος Μυσιρλάκης στο Facebook:

«Το πληροφορηθήκαμε και νιώσαμε πραγματικά υπηρηφάνεια. Ο κ. Δημήτρης Μουδατσάκης, 84 χρονών, ένας σημαντικός Ηρακλειώτης με παιδεία, με δύναμη, σθένος, αποφασιστικότητα, γνώσεις και γνωστός άνθρωπος του πνεύματος, δεν περιορίστηκε μόνο στο σημερινό γίγνεσθαι, αλλά θέλοντας να εμπλουτίσει τις γνώσεις του προχώρησε παραπέρα.

Επί χρόνια τυπογράφος, πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Ιστορίας/Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Έχω την τύχη να τον γνωρίζω δεκαετίες και να μοιραστώ μερικές φορές τις ανησυχίες του, μα πάνω απ' όλα την αγάπη του για την πόλη και την ιστορικότητά της, πάντοτε με το κύρος και τη σεμνότητα που τον διακρίνει. Στα sites της Κρήτης, μα και σε πολλά πανελλαδικά, θα διαβάσετε λεπτομέρειες.

Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι πως, όταν πληροφορήθηκα την εισαγωγή του και την επιτυχία του, του έγραψα: “Η λέξη “συγχαρητήρια” είναι μικρή για να δώσει το μεγαλείο της θέλησης, της δύναμης, της επιμονής και της προσπάθειας, αγαπητέ Δημήτρη. Να είσαι πάντα καλά και να μας εκπλήσσεις έτσι ευχάριστα, αποδεικνύοντας πως η γνώση δεν έχει σύνορα ούτε και ηλικία”».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News