Ψάχνοντας το σωστό δρόμο... χάθηκε στα Λιοντάρια!

Περίεργα
Ψάχνοντας το σωστό δρόμο... χάθηκε στα Λιοντάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με τους πεζούς στην πλατεία Λιονταριών, έκανε τη βόλτα του και ένα... αυτοκίνητο

Τραγελαφική η κατάσταση το πρωί στα Λιοντάρια, καθώς οι πεζοί ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι που δε συνηθίζουν να βλέπουν συχνά.

Τουρίστες φαίνεται πως ψάχνοντας το δρόμο, χάθηκαν και κατέληξαν να κάνουν… βόλτα με το αυτοκίνητο σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Ηρακλείου, την πλατεία Λιονταριών, ένα σημείο που καταλήγει στην 25ης Αυγούστου.

Οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους… Σε μία ώρα που το κέντρο της πόλης σφύζει από κόσμο, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου προσπαθεί να βρει το δρόμο του. Μάλιστα, όπως φαίνεται σε μία από τις εικόνες, φαίνεται να ζητά και οδηγίες για να δει πώς θα… απεγκλωβιστεί από τον πεζόδρομο.

Πάντως, τουλάχιστον για 10 λεπτά «έκοβαν» βόλτες οι τουρίστες για να δουν προς τα που πρέπει να πάνε, προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους. Άγνωστο παραμένει πάντως πώς βρέθηκε αυτό το αυτοκίνητο στον πεζόδρομο.

Ελπίζουμε ο… αποπροσανατολισμένος τουρίστας να βρήκε τελικά το δρόμο του, να έφτασε στον προορισμό του και να τελείωσε αυτή περιπέτεια με τη λιγότερη δυνατή δυσαρέσκεια από τους πεζούς, Έλληνες και ξένοι, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πλατεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News