«Ζωγραφιά» οι παραλίες της Κρήτης όταν δύει ο ήλιος

Περίεργα
«Ζωγραφιά» οι παραλίες της Κρήτης όταν δύει ο ήλιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα υπέροχο σκηνικό δίπλα στη θάλασσα μπορεί να ζήσει κανείς το καλοκαίρι στην Κρήτη.

«Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα».

Αυτές οι λέξεις του σπουδαίου Νίκου Καζαντζάκη θα μπορούσαν να περιγράψουν με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τη συγκεκριμένη φωτογραφία αν κάποιος θέλει να τη δει από την πιο… ποιητική της πλευρά.

Την ώρα που ο ήλιος «έπεφτε» και σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται στον ουρανό, ένα απόγευμα του Αυγούστου στην Αγία Πελαγία προσέθετε «πινελιές» γαλήνης.

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε το Σάββατο περίπου στις 7:30 το απόγευμα, αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ηρεμία που μπορεί να χρειάζεται ένας άνθρωπος ο οποίος επιθυμεί να απομακρυνθεί έστω για λίγο από την «τρέλα» της καθημερινότητας.

Η θάλασσα ήρεμη και σχετικά ζεστή. Ο αέρας έχει κοπάσει, όμως ένα αεράκι ακόμα χαϊδεύει το πρόσωπο και η απόλυτη ευτυχία για ένα τέτοιο απόγευμα; Μονάχα ο ήχος της θάλασσας.

Βέβαια, οι μετεωρολογικές προβλέψεις φαίνεται πως άρχισαν να βγαίνουν αληθινές ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου, αφού σύννεφα μαζεύτηκαν στον ουρανό, γεγονός όμως που δε χάλασε καθόλου αυτό τον Αυγουστιάτικο «καμβά»… Αντιθέτως, τον έκανε ακόμα πιο όμορφο!

Γ.Αρ. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News