Η φιέστα Σπίρτζη μπέρδεψε την... Κρήτη!

Περίεργα
Η φιέστα Σπίρτζη μπέρδεψε την... Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με έντονο άρωμα Κρήτης οι δηλώσεις Σπίρτζη στην ΕΡΤ, με φόντο την έξοδο από τα μνημόνια...

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για έξοδο από τα μνημόνια υλοποιήθηκε. Δεν πανηγυρίζουμε γιατί το κόστος για τον ελληνικό λαό είναι τεράστιο», υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης, όπως ο ΒΟΑΚ και το Καστέλι.

Βέβαια, για το αεροδρόμιο στο Καστέλι ο υπουργός μάς μπέρδεψε λιγάκι, αφού η αναφορά-προαναγγελία του για κύρωση της συμφωνίας από τη Βουλή μέσα στον Σεπτέμβριο δε βγαίνει... χρονικά με βάση τα τωρινά δεδομένα.

«Στο Καστέλι έχει ολοκληρωθεί σχεδόν η διαγωνιστική διαδικασία, έχουμε πάρει τις περισσότερες εγκρίσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και επομένως το Σεπτέμβριο θα έρθει η συμφωνία του διαγωνισμού, το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, για κύρωση στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Μέσα στα θερινά τμήματα θα έρθει και ο διαγωνισμός που έγινε για το Θριάσιο, και έχουμε και το Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει ανάγκη η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και όχι η ανάπτυξη απλά. Γιατί εκεί πρέπει να κινηθούμε, να σταθούμε στα πόδια μας. Άρα τα έργα υποδομής που σχεδιάζονται πρέπει να σχετίζονται με τη στήριξη των παραγωγικών δραστηριοτήτων που έχουμε. Και η Κρήτη έχει ανάγκη από υποδομές για να στηρίξουμε την παραγωγή της», ήταν η σχετική αναφορά του υπουργού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News