Άνοιξαν τις ράμπες στου Κοκκίνη αλλά ξέχασαν κάτι...

Περίεργα
Άνοιξαν τις ράμπες στου Κοκκίνη αλλά ξέχασαν κάτι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Άλλο και πάλι ετούτο! Μετά από αρκετή αναμονή και υπομονή, οι πολυσυζητημένες ράμπες του ΒΟΑΚ στου Κοκκίνη Χάνι άνοιξαν πριν από δύο περίπου εβδομάδες, σκορπώντας ικανοποίηση και ανακούφιση στους περίοικους αλλά και στους διερχόμενους οδηγούς, όμως επισήμως παραμένουν κλειστές!

Θα αναρωτηθείτε πώς γίνεται αυτό;

Ε, λοιπόν, οι ράμπες της εθνικής στην κατεύθυνση από Ανώπολη προς Ηράκλειο έχουν ανοίξει κανονικά και κυκλοφορούνται. Οι οδηγοί βγαίνουν κανονικά και με το νόμο στον Βόρειο Οδικό Άξονα για να κατευθυνθούν προς Ηράκλειο, Ρέθυμνο ή όπου αλλού θέλουν να πάνε.

Όμως, οι αρμόδιοι από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης ξέχασαν κάτι βασικό. Ξέχασαν να βγάλουν τις πινακίδες που απαγορεύουν τη διέλευση μέσω ράμπας προς την εθνική οδό.

Η σχετική φωτογραφία, που μας έστειλε αναγνώστης μας και δημοσιεύουμε σήμερα, είναι εξόχως αποκαλυπτική. Η πινακίδα που ορίζει ότι η νέα εθνική οδός είναι κλειστή και πως ο οδηγός υποχρεούται να κινηθεί μέσω της παλιάς εθνικής οδού προς Ηράκλειο παραμένει εκεί στη θέση της.

Με τις πινακίδες ακόμα εκεί στη θέση τους, ο κόσμος μπορεί να την πατήσει εύκολα, πιστεύοντας από τη στιγμή που βλέπει μια τέτοια πινακίδα πως οι ράμπες παραμένουν ακόμα κλειστές ενώ έχουν ανοίξει εδώ και τόσες μέρες!

Ομολογουμένως πολύ παράδοξο αυτό που συμβαίνει και είναι απορίας άξιον πραγματικά γιατί δεν έχουν μεριμνήσει εργολάβος και Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης να βγουν οι πινακίδες αυτές.

Εκτός πάλι και αν “τρέχει” κάτι άλλο. Αν δηλαδή οι ράμπες δεν έχουν ανοίξει κανονικά αλλά ανεπισήμως, οπότε και για αυτό παραμένουν οι πινακίδες. Αλλά, πάλι, γιατί οι αρμόδιοι να δώσουν τις ράμπες στην κυκλοφορία αν δεν έπρεπε να γίνει επισήμως κάτι τέτοιο;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News