Η «μεγάλη έκπληξη» για το "γαλάζιο" χρίσμα στην Περιφέρεια Κρήτης!

Περίεργα
Η «μεγάλη έκπληξη» για το "γαλάζιο" χρίσμα στην Περιφέρεια Κρήτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά και διάφορα ακούγονται γενικώς για τα χρίσματα ενόψει της αυτοδιοικητικής κάλπης τον ερχόμενο Μάιο.

Έχει “ανάψει” η ονοματολογία και τα σχετικά σενάρια δίνουν και παίρνουν στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης.

Την περίοδο αυτή μάλιστα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της σχετικής ονοματολογίας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χθες είχαμε ένα σχετικό δημοσίευμα από το aftodioikisi.gr, που κάνει λόγο για άμεση, εντός του πρώτου 10ημέρου του Σεπτεμβρίου, ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της Ν.Δ. για τις 13 αιρετές Περιφέρειες της χώρας.

Όπως αναφέρεται, η Ν.Δ. σκοπεύει να δώσει επίσημο χρίσμα μονάχα στις Περιφέρειες και επιλεκτικά σε κάποιους μεγάλους Δήμους.

Για την Περιφέρεια Κρήτης, στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται λόγος για μπερδεμένη κατάσταση. Και αυτό γιατί, μέσω του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, υπήρξε “φλερτ” που ακόμη δεν έχει τελειώσει με τον νυν περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Ωστόσο, όπως λένε στην Πειραιώς, τα πηγαινέλα του κ. Αρναουτάκη, που συζητάει και με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ψυχράνει το αρχικό θερμό ενδιαφέρον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εναλλακτική υποψηφιότητα για τη Ν.Δ., που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην Κρήτη λόγω και της καταγωγής του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανόλης Σφακιανάκης, ενώ πηγές της Πειραιώς δεν απέκλειαν και «τη μεγάλη έκπληξη», χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες...

ΜΠ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News